Festett szőkék, akik egy kicsit is otthon vagytok a "szőke haj-festés" témában, tudnátok segíteni?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Eredetileg pont ilyen a hajszínem, ami itt, ezen a skálán a természetes hajszíneknél a "középszőkének" nevezett hajszín: [link] Talán egy kicsit világosabb, hiszen itt-ott vannak benne világosabb tincsek. Ez az eredeti hajszínem, még sosem volt festve!! Ezért is kérem a segítségeteket, hiszen egyáltalán nem vagyok otthon ebben a hajfestés témában. Egyébként mondhatni elég sok hajam van és nagyon hosszú (majdnem 60 centi). Ugye most eldöntöttem, hogy be szeretném festetni, mert ez már annyira nem szőke szín és szeretnék igazi szőke lenni, mint kiskoromban (kb. 12 éves koromig voltam az). A választásom elég világos színre esett, nagyjából ilyenre gondoltam : [link] A hajfesték azt hiszem megvan, hiszen az egyik barátnőm hajszíne ehhez nagyon hasonló és nagyon szép és tetszik is, és még az eredeti hajszíne is hasonlított az enyémre. A festék pedig Garnier Color Naturals: Extra Világos Hamvasszőke. Na most, a kérdésem az lenne, hogy hogy festenék be az én hajamat? Előtte leszívják hidrogénnel és utána festik? Vagy pontosan hogy menne ez? A válaszokat előre is köszönöm!!2013. febr. 19. 09:52
11/11 anonim válasza:
100% hogy nem fogja be a haját, én szőke vagyok EREDETILEG és nekem se fogta be, le kellett szívatni, de a szívatás nem egyenlő a tönkretétellel, manapság vannak koktélok, enyhe százalékkal, az ilyen hajúakra, nem bivaly erős hidrogént tesznek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!