Festett barna hajból hamvas szőke? Lehetséges?
Figyelt kérdés
Az eredeti hajszinem sötét szőke, és az átlett festve hamvas szőkére, ez volt kb. 8 hónapja, aztán befestettem középbarnára (2 hónapja), de ez kopott már, egyes tincsek már eléggé világosbarnák és az lenne a kérdésem, hogy hamvasra vissza lehetne-e festeni, olyanra amilyen volt? Ha kell kép a megértéshez, ittvannak:
Eredeti hajszinem: [link]
Utána a szőke ilyen volt: [link]
és most ilyen: [link]
csak kicsit kopottasabb.
Lehetne e belőle olyan szőke amilyen az eredeti után lett festve? :S :)
Láttam a boltba egy festéket, melynek a palettáján volt ilyen szín mint az enyém és olyanra befogná, mint a szőke volt a barna előtt, legalábbis azt mutatja. Ez festett, kopott hajra nem érvényes? :S
Köszi előre is a véleményeket. :)
2011. nov. 17. 11:24
1/3 anonim válasza:
mivel festve van a hajad így azt 3-4szer kellene ki hidrogéneztetni, hogy leszívja, és közben undorító színe lesz a hajadnak. a festéket nagyon nehezen lehet kiszedni belőle :S szóval nem ajánlom...
2/3 anonim válasza:
Festék festéket nem világosít, le kell szívatni, radíroztatni, vannak erre a célra anyagok, de otthon csinálni nagyon rizikós. Fodrász megcsinálta nekem anno, tökéletesen. Otthon nem sikerült előtte nekem ötödjére sem......fodrásznak meg elsőre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!