Melyik az a színű hajfesték, ami a legkevésbé roncsolja a hajat?
Nekem már volt mindenféle extrém színű ( lila,piros,pink,kék,narancs...) Nagyon szerettem mikor ilyen színű volt a hajam,de ezekhez persze szőkíteni kellett, ami nagyon-nagyon megviselte (töredezett,fénytelen volt,száraz volt;hullott ) Aztán olyan 3 évnyi szőkítés után befestettem barnára,ami egyébként az eredeti hajszínem is, és gondoltam "pihentetem" kicsit a hajamat. 1 hónap alatt olyan változások történtek,hogy én is csak néztem. a hajam megvastagodott,dúsabb lett,és nagyon sok babahajam nőtt (ekkor tűnt fel,hogy eddig nekem nem is volt , gondolom a szőkítés tönkre tette ) és alig hullott.
viszont nem tetszettem magamnak barnán, nagyon nem. szóval 1-2 hónap után átfestettem vörösre, ami nekem még az extrém színek előtt volt,szóval tudtam mire számítsak, tetszett is.de most valamiért úgy tűnik (3 hete festettem kb) hogy jobban hullik,mint mikor barna volt. Ez lehetséges?
Szeretném festeni,de nem akarom megint annyira tönkre tenni,mint akkor,szeretném ha gyorsabban nőne. Lehetséges hogy a vörös már jobban roncsolja mint a barna ?( egy sötét,mély vörösről beszélek,nem kell se szőkítés , se semmi)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!