Hennáról váltanék hajszínezőre, melyik a legkevésbé káros, valami tipp?
Sziasztok!
Azért szeretnék váltani mert nagyon macera beszerezni a hennát, plusz rosszul vagyok a szagától. De nem nagyon tudom, melyik hajszínezők a legkevésbé károsak? Láttam van ilyen hab, meg mindenféle extra cucc. Van valami tippetek?
A szag ellen... illóolajokat szoktál rakni bele? Mert attól elég finom virágos-növényes illata tud lenni. :)
Manapság meg nagyon nagy kiszerelésben is lehet venni akár egy kilósban is. Ha tőfestésre 50-70 g-ot számolunk, és mondjuk havonta-kéthavonta fested vele, akkor majdnem másfél évig elég. A legtöbb helyen ki is szállítják, még érte sem kell menned.
A hajfestékek mindegyike káros, egyedül a henna nem, mivel az tiszta növényi por. A lányom is ezzel festi a haját. Ezen az oldalon meg lehet rendelni, a vételárat átutalni. El lehet érte menni személyesen, így a kiszállítás nem kerül pénzbe.
Huhh hát itt elég nagy a henna lobbi :) Köszönöm a tanácsokat, ezt az illóolajosat kipróbálom akkor, mert szó-szerint hányingerem van ettől a szagtól :D Ma fogok hajat festeni a hennám maradékával, úh drukkoljatok, h túléljem :)
Aztán akkor rendelek valahonnan én is. Köszönöm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!