Letörik a hajam a hajvasalástól. Visszaforditható? Mi segithet a megállitásában?
Figyelt kérdés
15 vagyok és vasalom a hajam. de elkezdett hullani vaagyis letörni :S azóta márcsak hetente 1szer 2szer vasalom. visszalehet forditani ugye?:S vagy teljesen elhullik a hajam?:S nagyon nemszeretném * :S2009. szept. 7. 20:18
11/16 anonim válasza:
Nem hinném, hogy teljesen kihullana de mondom vágass le belőle néhány cm-t és ápold rendesen, táplálkozz rendesen meg és végképp ne vasald. Remélem tanultál belőle.
Ápolás alatt sem azt értem,hogy minden egyes nap mosd meg, balzsamozd be mert az sem tesz jót. Ne fogd szoros lófarokba a hajad mert attól csak mégjobban fog töredezni és hajszárítót se használj túl gyakran. Szóval mindent csak módjával és rendbe jön.
12/16 A kérdező kommentje:
köszönöm :) de amint mondtram fiú vagyok szúval nem fogom "lófarkaba" a hajam :D
2009. szept. 7. 20:46
13/16 anonim válasza:
ha annyira fiú vagy, akkor ne írj úgy, mint egy b.zi...
14/16 A kérdező kommentje:
szerintem a kérdéssel kéne törödni egy ilyen oldalon... nempedig oltani a másikat... na ennyi...
2009. szept. 7. 21:04
15/16 anonim válasza:
na mennyi? már írtak neked választ... mit nem értesz?
16/16 anonim válasza:
ja bocs, azthittem lány vagy :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!