Letörik a hajam a hajvasalástól. Visszaforditható? Mi segithet a megállitásában?
Figyelt kérdés
15 vagyok és vasalom a hajam. de elkezdett hullani vaagyis letörni :S azóta márcsak hetente 1szer 2szer vasalom. visszalehet forditani ugye?:S vagy teljesen elhullik a hajam?:S nagyon nemszeretném * :S2009. szept. 7. 20:18
1/16 anonim válasza:
Szerintem telejesen hagyd abba a vasalást. és vegyél ilyen hajregeneráló (fujos) balzsamot amit nem kell leöbliteni ( Gliss cur) [link] úgy néz ki mint itt a jobb oldali. és vegyél vmi jobb vitamint hajra.,egyél sok gyümölcsöt, ez nekem is segitett :D
2/16 anonim válasza:
elözö vok, meg probáldhatod azt még h fodrásszal picit megtépeted a hajad
3/16 A kérdező kommentje:
értem nagyon köszönöm :) és akkor ez azt jelenti hogy nem fog elfogyni a hajam?:D mer 15vagy érted és para tőle:S
2009. szept. 7. 20:27
4/16 A kérdező kommentje:
ja igen és fiú vagyok! :D
2009. szept. 7. 20:32
5/16 anonim válasza:
Vágd havonta le a törött részeket, meg adjad neki a hajpakolókat, hajolajat, hővédőt. Ha van lehetőség, akkor inkább melegollóval vágasd!
7/16 A kérdező kommentje:
de nem a vége törik le. hanem ha kijön egy hajszál akkor a "gyökerénél"
2009. szept. 7. 20:34
8/16 anonim válasza:
Hát, nem akarlak elkeseríteni de szerintem a balzsam itt már nem segít, inkább egy jó fodrászt javaslok.
Ha a hajad már tényleg letörik akkor annak már annyi, vége, kampec, nem tudsz rajta segíteni. Megjegyzem gondolkozhattál volna előtte is.
Tényleg az lenne a legjobb ha levágatnád, hogy aztán tudjon regenerálódni.
9/16 anonim válasza:
Utolsó vagyok: A végeit vágasd le és ami megmaradt azt ápold balzsmmal. Ja és ne vasald, egyáltalán és ne is festesd be minden héten.
10/16 A kérdező kommentje:
de ugye nemhullik ki teljesen?:S vagyis tud regenerálódni igaaz?:S:S
2009. szept. 7. 20:38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!