Mivel ápoljam az arcbőrömet?
Figyelt kérdés
Reggelente szappannal szoktam mosakodni, majd Nivea hidratálóval bekenem mert nagyon kiszárad. Esténként ugyan azt szoktam csinálni, annyival kiegészítve hogy éjszakára bekenem Zynerit-tel. Heti kb. 2x szoktam Neutrogena arcradírt használni. Mivel még így is elég sok pattanás, miteszer van az arcomon, már régóta használom a zyneritet ezért abba kéne hagyjam + úgy tudom h a szappanos mosakodás se a legjobb, ezért szeretnék pár tanácsot hogy hogyan kéne csinálni. :)2013. febr. 15. 22:56
1/2 anonim válasza:
Nem tudom a korod.Gyerekeim 18/f,15/l és mindkettőnek az Akneroxid krém vált be ,3-hét alatt tiszta lett a bőrük,1.5-éve használják.Eléggé szárít először,így Eucerin acne kezeléstől irritált bőrre való krémmel kombinálták az elején.(Bőrgyógyásznál kétszer jártunk,egy csomó pénzt költöttünk,azok a szerek nem használtak.)Fél évente kozmetikusnál kezelésre mennek és szép a bőrük.
2/2 anonim válasza:
Én a sima, legegyszerűbb babaszappant tudom ajánlani. Minden fürdéskor megmosom vele az arcom, és szinte semmi pattanasom nincs. Csak a piros betus bapokon szokott lenni, de akkor i csak nehany. Egyebkent meg ha 13-14 eves vagy, akkor csak azt tudom mondani, hogy mindenki atesett ezen. Nekem is tiszta pattanas volt az arcom, de mar elmultak.
16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!