Hogy ápoljam az arcomat?
Elég pattanásos, zsíros a bõröm.
Jelenleg igen változatos termékeket használok, mivel valahogy egyik termékcsaládra se tudom elmondani, hogy az összes készítménye hatásos lenne...
Van a Garniertõl a Pure Fruit Energy arctisztító gél, a HeliaD-tõl hidratálót használok, emelett van Ichtiolos szappanom, valamint egy orvos által felírt kenőcs, amit már egy ideje nem használok (a neve Skinoren).
Plusz van 3 féle bõrradírom:
- Clean&Clear blackhead clearing daily scrub
- Garnier Pure Active Mitesszer eltávolító bõrradír
- Garnier Pure 3 in 1
De szerintem nem kéne az összeset használni az alább felsoroltak közül. :D Szóval segítséget kérnék, hogy hogy tisztítsam az arcom.
Elõre is nagyon szépen köszönöm a válaszokat :)
Zsíros bőrre én a Bioderma krémet ajánlom, a zöld tubusosat, amit kifejezetten erre a bőrtípusra készítettek. Tudom drága, de hosszú távon jobban megéri a "befektetés", mert szép bőröd lesz felnőtt korodban.
Lemosónak valami nem szárítót használj (de ne is zsíros krémszerűt inkább gél állagút), az bármilyen márkájú lehet, akár gyógyszertári is, de a lényeg, hogy ne szárítson, mert az nem tesz jót a bőrnek, még akkor sem, ha zsíros!Hetente radírozd le az arcodat.Havonta, két havonta (attól függően mennyire pattanásos bőröd) menj el kozmetikushoz arctisztításra. Sok kencét nem érdemes használni, inkább egy legyen, de az tutira jó. Egyébként Bioderma krémből a gyógyszertárban tudsz kérni termékmintákat, úgyhogy ingyen ki is tudod próbálni.A kremmani.hu oldalon olvashatsz a Bioderma sebium krémekről véleményt. Remélem tudtam segíteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!