Hogyan ápoljam az arcbőrömet? Bővebben lent.
Figyelt kérdés
Alapjában elég zsíros az arcom, kivéve a homlokomnál, ahol száraz, sőt hámlik is. Általában arcmosás után mégjobban húzódik a homlokomon bőröm, pedig direkt hidratáló készítményeket használok. Az orrom elég miteszeres, és az orrom tövénél el van színeződve, itt szokott a legtöbb pattanásom lenni. Az arcomon általában csak 3-4 pattanás van, de ezek szörnyen kitartóak, hetekig nem tudok velük mit kezdeni. Le tudnátok részletesen írni, hogy hogyan ápoljam az arcbőrömet, nektek mi vált be? Házi praktikákat és bolti készítményeket is írhattok. Előre is köszönöm! :)
15/L
2011. jan. 1. 23:58
1/2 anonim válasza:
Én a Garnier termék cslaádot használom, ami nagyon bevált. Össze húzza a pórusokat és halványtja a pattanás nyomokat, nyugtatja a bőrömet. Havonta járok kozmetikshoz aki szépen kitisztítja. Kénes szappant használok, ami szárítja. Szoktam rátenni különféle házi pakolásokat is pl.: citromlé, paradicsom, 2csepp vízbe 1 aszpirin. Hát most így ezek jutottak az eszembe. Korrektorral pedig szépen elfedhető. Ha nem nagyon múlnak szerintem menny el nőrgyógyászhoz végső esetbe irass fel fogamzásgátlót.
2/2 anonim válasza:
Kevert a bőrtípusod,találtam egy cikket hátha segít:)
Nekem is ilyesmi,az egyedüli ami bevált a Clinique. Nem olcsó,sőt.. de nekem más nem segített.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!