Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Miért van az, hogy csak...

Miért van az, hogy csak közösségben izzadok?

Figyelt kérdés

Több olyan kérdést olvastam már, hogy otthon nem izzadnak, csak ha elmennek valahová... Én is így vagyok. Mitől van ez?

Én azon gondolkodtam már, hogy lehet, hogy zavarban lennék vagy görcsölök, de nem. És nem tudok rájönni. Még ha csetelek valakivel, akkor is szoktam néha izzadni. Van valami ötlet, hogy ez mitől lehet?

2013. febr. 12. 17:33
 1/5 jackson666 válasza:

hány éves vagy hány kiló vagy magasság?férfia vagy nő vagy?

ez mind tényező lehet.na meg a szorongás a stressz.anyagcsere is okozhatja és mennyire erős az izzadás?

sportolsz e? és ha igen mit?

2013. febr. 12. 17:43
 2/5 anonim válasza:
Már pedig valamilyen szorongás lesz a háttérben
2013. febr. 12. 17:55
 3/5 A kérdező kommentje:

13/L, 160 centi, 49 kg. Rendszeresen lovagolok, illetve télen síelek.

Az anyagcserémmel szerintem nincsen gond.

2013. febr. 12. 18:44
 4/5 jackson666 válasza:
Akkor nagy eséllyel valamilyen szorongás okozza régebben voltak vagy vannak veszekedések a családba? vagy osztársak bántották e szavakkal?önbizalom hiányos-e.?idővel ez elfog múlni kifogja ezt nőni.próbáljon meg lazábban élni és ne stresszeljen semmin.felejtse el az izzadást és ne aggódjon emiatt.ne foglalkozzon vele mások mitszólnak hozzá használjon izzadásgátló sprayt hónaljra az nagyon jó a golyós az nemjó.szappant használjon fürdésre az jól kiszáritja a bőrt.vannak tea készitmények is izzadásra.kerülje a füszeres ételeket.
2013. febr. 12. 19:04
 5/5 A kérdező kommentje:
Nincsenek a családban veszekedések, semmi ami miatt stresszelhetnék. Osztályommal sincs bajom. Ez egyébként már egy éve van kb. Gondolkodtam azon, hogy tanulás miatt esetleg vagy hasonló, de nyáron is ugyanúgy izzadtam. Most majd megpróbálok szerezni ilyen solutio antisudricát, hátha az segít.
2013. febr. 12. 19:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!