Kóros izzadók! Idővel elmúlt/enyhült az izzadás?
Figyelt kérdés
Sok kérdésben láttam, hogy sokan küszködnek azzal a problémával, hogy intenzíven izzadnak hónaljban.
Nekem az antisudorica csak kezdetben volt hatásos, utána visszatért az izzadás. Egyedüli, ami segített, az a botox (hónaljba persze..).
De nem akarok örökké kisebb vagyonokat költeni botoxra.
Tehát, el fog múlni az izzadás valaha?
2012. máj. 31. 22:12
1/17 anonim válasza:
Sajnos én is hiába próbáltam akármit, nem segített. Az antisudorica nekem is csak pár napig hatott, botoxra meg nincs pénzem, plusz fiatal is vagyok még.
2/17 A kérdező kommentje:
Hány éves vagy?
2012. máj. 31. 23:02
4/17 A kérdező kommentje:
Én se vagyok sokkal idősebb, 18 :)
De ez nem korhoz kötött dolog egyébként. Legalábbis a doki azt mondta, hogy 13-14 éves lányok is járnak hozzá.
2012. máj. 31. 23:17
5/17 anonim válasza:
Sztem is elég nagy probléma ez manapság, engem nagyon zavar, hogy nem tudok felvenni akármilyen ruhákat, és mindig azt figyelem, hogy mennyire látszik a folt. :S
6/17 A kérdező kommentje:
Én nagyon tisztaságmániás vagyok. Undorodtam magamtól, amikor izzadtam.
Sok pénzbe fáj, de egyenlőre más megoldás nincs. Remélem hamarosan kinövöm :)
2012. máj. 31. 23:26
7/17 anonim válasza:
Én is nagyon remélem, hogy kinövöm, mert én is ugyanígy érzek magammal kapcsolatban, mint te. És nem tudok ellene tenni. Félek, hogy mit gondolnak rólam a barátaim.
8/17 anonim válasza:
15 vagyok, nekem tavaly nagyon durva volt. Mostmar enyhult , pedig ugyanugy dezodorozom,mint elotte. Es hogyha leborotvalom a honaljamat,akkor utana kevesbe izzadok. Az izzadasra szerintem az is ratesz egy lapattal,ha muszalas pulcsi/ polo van rajtam.
9/17 anonim válasza:
Én 20 vagyok,de neme enyhült.Mindig fekete felsőt hordok.Ha színeset veszek fel nagyritkán,akkor mindig kell rá valami bolero vagy pulcsi...:(Mert nem is szag van hanem hatalmas folt...
10/17 A kérdező kommentje:
Nem tudom, hogy ez összefügg-e a súllyal is. Ti milyen alkatúak vagytok?
2012. jún. 1. 09:13
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!