Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Kóros izzadók! Idővel elmúlt/e...

Kóros izzadók! Idővel elmúlt/enyhült az izzadás?

Figyelt kérdés

Sok kérdésben láttam, hogy sokan küszködnek azzal a problémával, hogy intenzíven izzadnak hónaljban.

Nekem az antisudorica csak kezdetben volt hatásos, utána visszatért az izzadás. Egyedüli, ami segített, az a botox (hónaljba persze..).

De nem akarok örökké kisebb vagyonokat költeni botoxra.

Tehát, el fog múlni az izzadás valaha?

2012. máj. 31. 22:12
1 2
 11/17 anonim válasza:

Nekem nem múlt el, én mindig izzadós voltam. :(

162 cm, 53 kg. 23/L

2012. jún. 1. 14:55
 12/17 anonim ***** válasza:
Én nagyon vékony vagyok.
2012. jún. 1. 15:29
 13/17 anonim ***** válasza:
Én kb. 13-19 éves koromig nagyon izzadós voltam úgy, hogy nekem is mindig feketében kellett járnom. Aztán úgy 17-18 éves koromban elkezdtem használni a solutio antisudorica oldatot, ami már az 1. használattól kezdve hatásos volt. Azt nem tudom, hogy ennek köszönhetően-e, de megszűnt ez az intenzív izzadásos bajom (ezért abba is hagytam a használatát), és márcsak nagyon melegben törnek rám a hőhullámok. 21/L, 165/50
2012. jún. 1. 16:41
 14/17 anonim ***** válasza:
Én is nagyon izzadós vagyok, de nekem is használt a Solutio Antisodurica. Minden este használom és másnap egyáltalán vagy csak minimálisan izzadok. Viszont, ha egy este is kihagyom másnap már jobban. Én is 18 éves vagyok és 160cm 47 kg. Míg nem használtam engem is nagyon zavart, hogy nem hordhatok olyan ruhákat. amilyeneket szeretnék. Már azon gondolkoztam, hogy a ruháim hónalji részébe anyagot, vagy valami szivacsot varrok, ami felszívja a nedvességet :D
2012. jún. 3. 13:25
 15/17 anonim ***** válasza:
Kedves utolsó, erre már én is gondoltam :)
2012. jún. 3. 14:57
 16/17 anonim ***** válasza:
:D Nem rossz megoldás, csak ne legyen észrevehető. :)
2012. jún. 3. 18:40
 17/17 anonim ***** válasza:
Én is nagyon izzadòs vagyok, ezért leginkább fekete felsőket hordok. Már mindent kipròbáltam de 2 hét után megszokra a bőröm és ugyanúgy izzadtam. Most viszomt használom a solutio antisudorica-t, amitő viszketek, de legalább nem izzadok :) 15 éves vagyok szval remélem kinövöm, de tesòm 30 éves és ugyanúgy izzad mint én :/
2012. szept. 2. 10:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!