Teljes mértékben ápolt tinilány vagyok és mégis minden napom úgy telik a suliban, hogy nem merem felemelni a kezem, nehogy meglássák, hogy izzadok, pedig minden nap használok dezót. Ti értitek ezt?
És ami még fura, hogy ugyan ez van télen is, amikor fázom, közben is izzadok de mindig csak a hónaljam sehol máshol nem!? Amúgy anyával beszéltem erről és azt mondta , hogy neki is ugyan így van...szóval valami genetikai dolog lehet...
Fogalmam sincs, hogy hogyan tudnék ezen változtatni de jó lenne!?...már minden dezodort kipróbáltem de nem segít..:/
Ugyan ebben a helyzetben vagyok.
Szokták alájnalni a Solutio Antisudorica patikai oldatot (alumíniumos-alkoholos, nagyon káros, de elzárja a pórusokat és ezért nem izzadsz). Én is használtam. Egy darabig jó is volt, de aztán elmúlt a hatása.
14/L
szia! nem csak te vagy így,de van megoldás!
patikában kérj SOLUTIO ANTISUDORICA ecsetelős izzadásgátlót. heti egyszer öntesz belőle egy kis vattapamacsra,megtörlöd a hónaljad fürdés után,és kellőképpen szárít,de úgy,hogy nem viszket. nekem nyár közepén még a legizzadósabb felsőimben sem látszik semmi. :)
nincs 400 ft,és elég nekem fél évig.
remélem tudtam segíteni! :)
Én is a solutio antisudoricát javaslom, de fontos, hogy szőrtelenítés után ne használd, mert kipattoghasz és csíphet. Zuhanyzás után a száraz hónaljadra tegyél egy kicsit és hagy megszáradni.
Régebben én is nagyon izzadós voltam, kezdetben hetente 2x használtam, aztán fokozatosan áttértem a heti 1 használatra. Most már csak 1,5-2 hetente használom és így sincs semmi problémám.
A másik, amit még ki próbálhatsz. A múltkor olvastam az újságban, hogy a dezodort este, zuhanyzás után kell használni a száraz hónalja és megvárni, amíg beszívja. Így az éjszaka folyamán beszívja a bőr és sokkal kevésbé izzad majd az ember. Anyukám kb. 1,5 hete így csinálja, korábban kb. akkora folt volt a hónalján, mint maga a hónalja. Amióta este használja a dezodort, alig van egy 1 cm-s folt nap végén a pólóján.
Most én is ezt fogom kipróbálni.
17/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!