Télen-nyáron úgy izzadok mint egy ló, pedig már 200 féle izzadásgátlót próbáltam. Mit tehetnék még? 18/L
Nekem is ez volt a problémám, amíg el nem kezdtem használni a Solutio Antisudoricát. Azóta nincsenek foltok (de régen szörnyű volt). Amúgy patikába lehet venni.
15/L
A hónaljam nekem is izzad sajnos akár hideg van akár teljesen normális se meleg se hideg...amit az első írt az tényleg jó, legalábbis nekem használ. El lehet menni orvoshoz is vele de végülis újat nem fog tudni neked mondani..én régen attól izzadtam kórosan hogy nagyon sokat idegeskedtem, stresszes voltam, elég gátlásos voltam így minden helyzetben kellemetlenül éreztem magam és iszonyúan feszengtem.
Gyógyszertárban lehet kapni az Solutio Antisudoricát, 600ft körül van, vény nélkül lehet venni. Kezd el kenni vele magad (napi 1×), és ha látod hogy kevésbé izzadsz talán kevésbé is fogsz idegeskedni miatta. Nálam bevált :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!