Mennyi az ideális faktorszáma a jó naptejnek?
Figyelt kérdés
Szóval, hogy hány faktoros a jó naptej.
Köszi.
2008. jún. 4. 16:17
11/12 anonim válasza:
A 30-as faktort, és felette kisbabáknak ajánlják, vagy nagyon fehér bőrűeknek. Nekem kicsit barnás a bőröm, könnyen barnul, és mediterrán tengerparton 24 felett tök fehér maradok tőle. Itthon 12-16 fölé sosem megyek. Ha már jól lebarnult a bőröm, akkor 6-10 körülit használok. Pár évvel ezelőtt még használtam barnán a 2-es dióolajat is, de az azért már elég veszélyes lehet. A lényeg, hogy dél körül ne menj a napra, és lehetőleg egyébként is maradj az árnyékban. Ott is lebarnulsz, és a tűző napból elég annyi idő, amikor a vízben vagy.
12/12 anonim válasza:
Tóól függ milyán típusba tartozol
1. típus nem barnul,könnyen leég: első napok
25-30,következő napok15-20
2típus lassan barnul leégésre hajlamos:első napok:15-20
következő napok:10
3 típus gyorsan barnul. ritkán ég le:
első napok 10-15,következő napok:6, illetve 2es olajok
+ gyerekek, első napok 30-50, következő napok25-30
következő napok=mikor már kaptunk egy kis alapszínt
remélem tudtam segíteni:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!