Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Mennyi az ideális faktorszáma...

Mennyi az ideális faktorszáma a jó naptejnek?

Figyelt kérdés

Szóval, hogy hány faktoros a jó naptej.

Köszi.

2008. jún. 4. 16:17
1 2
 1/12 tade ***** válasza:
Nem csak az a lenyeg, hogy hany faktoros, hanem hogy milyen sugarak ellen ved. En vasarnap voltam tengerparton bekentem magamat 6 fajtoros napkremmel,de igy is olyan lettem mint a paprika. SZoval fugg attol is, hogy az adott helyen milyen eros a napsugarzas es, hogy milyen bortipusu vagy.. Pl. nem mindegy, hogy Moszkvaban fekszel ki a napra vagy Mexikoban. De szerintem minimum egy 10-es faktoru kell.
2008. jún. 4. 16:37
 2/12 anonim ***** válasza:
10 faktor? jesszus. ennyi erővel be se kend magad! minimum egy 50 faktoros kell. az 5 meg 6 faktoros semmit sem ér. úgyhogy ha nem akarsz leégni 50-től kezdődik..
2008. jún. 4. 16:52
 3/12 A kérdező kommentje:
Köszi
2008. jún. 4. 17:46
 4/12 anonim ***** válasza:

anyám egyszer egy görögországi 10 napos nyaraláson 20 faktorral kenegette magát. fehérebben jött haza, mint ki.

15 az ideális, de 2-3 óránként ismérelni kell.

adalék:

[link]

2008. jún. 4. 17:48
 5/12 anonim ***** válasza:

Úgy hallottam, hogy a 40 faktornál kevesebb semmit sem ér... de amúgy attól id függ mennyit kensz belőle. Egy felnőttnek kb. 6 teáskanálnyi kell (30ml) egy használatra. Minden fürdés után újra kell kenni.

Amúgy meg tévhit, hogy a naptej a bőr barnulását akadályozza meg...

2008. jún. 4. 18:10
 6/12 anonim ***** válasza:
Attól függ,mennyire fehér a bőröd és milyen éghajlat alatt napozol.!Mondjuk Balcsin kevesebb kell mint tengernél. De én is megjártam párszor hogy bekentem magam 20-assal és semmit nem barnultam...:( Tengerparton. Szóval ki kell tapasztalni,mi a legjobb.Felesleges az 50 faktor,az nem véd jobban mint egy 20-as.Szóval milyen a bőröd és hol napoznál??
2008. jún. 5. 10:17
 7/12 A kérdező kommentje:
Nem túl fehér, de nem is annyira barna. Olyan közepes. És a Balatonnál szeretnék majd napozni.
2008. jún. 5. 14:08
 8/12 anonim ***** válasza:
Én szerintem a 30 -as a minimum..ugyanis a sok káros sugártól telelesz a bőröd anyajegyekkel , ami nem szép.. :( , ezenkívül ha csak ritkán használod és keveset és kevés faktorszámút akkor akár bőrrákos is lehetsz.. Sztem jobb az elővigyázatosság!!!
2008. jún. 5. 14:25
 9/12 anonim válasza:
Szerintem az attól függ, hogy milyen a bőröd színe de általában talán 20 faktorszámú naptej az ideálís az közepes de én nálam 8 vált be!
2008. jún. 5. 20:40
 10/12 anonim ***** válasza:
A Balcsin kezdésnek elég sztem egy 12-es de lehet h elég a 10 is.Érdekes,én tavaly nyáron kempingben dolgoztam Balcsin ,nem kentem be magam egyáltalán és nemis égtem le! Mondjuk kerültem a Napot a déli órákban. A sok magas faktor csak gátolja a barnulást és bőrrákot nem a barnulástól kapsz hanem a leégéstől.És különben is annyi szintetikus szar van ezekben a naptejekben,nekem tiszta ragya lesz tőle a bőröm,meg lehet pont ezektől kap az ember bőrrákot...:( erre még nem gondoltatok?
2008. jún. 6. 00:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!