Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Szerintetek szolizzak vagy ne?

Szerintetek szolizzak vagy ne?

Figyelt kérdés

Világosbarna hajam van, növesztem. alapból fehér bőrrel szerintem szép lenne. De nekem nem olyan világos a bőröm, mint a vöröshajúak többségének például, viszont nem is vagyok kimondott barna bőrű. A kettő átmenete. Szóval fehér, de nem az a szép fehér, de még barnának sem mondható. Ezért gondolkodtam, hogy napozzak majd és járjak szoliba, hogy legyen egy nem túl erős, de barna árnyalata a bőrömnek a világosbarna hajamhoz, zöld szememhez, vagy ne, és akkor marad ezzel a semmilyen bőrszínnel, ami már világosabb nem lesz. Szerintetek mit csináljak?

Ennyire nem világos a bőröm: [link]

Inkább ilyesmi, látszik a kezén is, hogy nem is barna, nem is fehér: [link]

Ha viszont barnulnék, akkor csak ennyire gondoltam: [link]

A szemem pedig zöld. Szerintetek? mert nekem ez a köztes árnyalat nem tetszik, fehéredni pedig nem nagyon lehetséges :)

2013. febr. 2. 22:26
 1/2 A kérdező kommentje:
Ja és tudnátok ilyesmi színösszeállítású (haj, bőr) modell nevet írni, csak zöld/zöldesbarna szemszínűt? [link]
2013. febr. 2. 22:38
 2/2 anonim válasza:
Szerintem nyugodtan elmehetsz szoliba. Nekem is semmilyen színem volt, aztán kipróbáltam a szolit, de abol is csak a csokicsöves jött be, álló. Szép a barna bőr-barna haj, zöld szem, nem is ilyen, annyi különbséggel, hogy a hajam színátmenetes barna-szőke. Szerintem nagyon szép lennél. :) (modelt sajna nemtok mondani most) 17/L
2013. febr. 2. 22:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!