Hogyan szolizzak hogy ne szeplősödjön a bőrőm?
Figyelt kérdés
Főleg az arcommal van probléma de testemen is hamar előjönnek szeplők meg pár anyajegy is...Az anyajegyek gondolom nem tűnnek el,de a szeplők eltűnhetnek télen nem vagy majd később?Van 1 osztálytársam aki alapbol szeplős és már kevesebb van neki mint régen.Szval akkor nekem is eltűnhet nem?Egyébként nem tudok valami krémet szolizáshoz hogy ne jöjjenek elő :S?2010. ápr. 18. 13:57
1/4 anonim válasza:
Ha egyszer kijött a szeplő akkor mindig ki fog a nap (vagy szoli) hatására. Ha nem szeretnél még több anyajegyet és szeplőt akkor ne szolizz. Erős napsütést is kerüld. Nem biztos hogy elmúlik a szeplő. De ez emberfüggő.
2/4 anonim válasza:
barátnőm jár(szeplős) amikro kimászik a szoliból kicsit erőteljesebbek lesznek, mint erős napsütésben :) de aztán visszahúzódnak :) szintén úgy, mint amikor a napról elmész egy árnyékos helyre :) én is az vagyok, ezért utállom az erős napot. Hazsnálj fényvédőkrémet vagy lehet kapni gyógyszertárban valami zselés gélt szeplőkre, ami tünteti őket :) illetve kenegesd az arcod citromlével és halványodni fog
3/4 anonim válasza:
Szoli?Napozz,olyan jó idő van.És használj napvédő krémet.Én mondjuk bronzosító sprayt szoktam és nem nagyon égek le,nagyon szépen barnulok tőle.És ha szolizol mindenképpen használj krémet.Szebb lesz a színed is,nem szárad ki a bőröd és jobb a bőrödnek.
4/4 anonim válasza:
Választanod kell: kevesebb szeplő sápadtan, vagy sok szeplő barnán. Egyszerű. Ha szeplős vagy, mindig lesz. Szerintem, fogadd el magad így: SZEXIS SZEPLŐSEN :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!