Hogyan szolizzak, hogy ne legyen piros az arcom?
Figyelt kérdés
Sziasztok! szeretnék menni szoliba, mert nagyon fehér a bőröm. a nap is könnyen megkap, először csak 3percre szeretnék menni, de félek hogy az arcom nagyon piros lesz..ha bekenem napozókrémmel akkor nem lesz nagy baj_? 40faktoros..vagy ilyenkor mit használjak az arcomra, és hol lehet kapni, mennyiért? köszi előre is. Kata2009. ápr. 15. 17:13
1/4 anonim válasza:
Figy..sztem ha fekvő szoliba mész,akkor ott le lehet venni az arcbarnítót és nem lesz gáz.Álló szoliban pedig sztem takard le az arcod..nekem bevált;)
2/4 A kérdező kommentje:
attól félek hogy a barnítótól vagy foltos leszek, de azt is hallottam h attól sárgás lesz a bőröm..másik félelmem hogy piros maradok :S..először megyek, azért vagyok ilyen tanácstalan..azért köszi, még várom a válaszokat, tanácsokat
2009. ápr. 15. 17:34
3/4 anonim válasza:
Ne takarj le semmit!!! Hülyén néz ki, ha a tested barnult, az arcod meg fehér marad. Kérdezd meg a szoliba, hogy hogyan ajánlják. De ha állóba mész, ott sztem kb. 4 perccel kezdd, ne többel, mert fehér bőrű vagy. És aztán, amikor már barnultál, egyre többre mehetsz :) Én 1 éve járok szoliba, és teljesen meg vagyok elégedve, mert se nem vagyok fehér, sem pedig narancssárga a túlszolizástól! :)
4/4 A kérdező kommentje:
itt ahol lakok fekvő van csak :S akkor ha barnítót használok, nem lesz baj?
2009. ápr. 16. 11:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!