Piros pöttyök a felkaromon, mik ezek?
utána olvastam és találtam egy olyan betegséget amikor piros pöttyök vannak a felkaro..olyanok mint a pattik csak pirosak...van egy ilyen ismerősöm akinek ugyanilyen van a kezén..csak ő elvakarta és barna foltos lett a keze...HELP! mik ezek a piros pöttyök??:SS
14/L
Nekem is vannak ilyen kis piros pöttyök mondjuk nem nagyon csúnyák de azért észre lehet őket venni, de már hosszú évek óta rajtam vannak, nem vakarom el őket, egyszerűen együtt élek vele. Szerintem tedd te is ezt.
F/16
Nekem is ilyen problémám volt! Próbáljátok ki az Eucerin tusfürdőt (piros kupak, narancssárga lötty). Az árát nem tudom, de ha jól emlékszem nem vészes. Lehet a bőr kiszáradásától is, szóval testápolóval is kenjétek, egy próbát megér! :)
16/L
Nekem is van, keratosis pilaris a neve, már ha ugyanarra gondolunk...
én minden fürdésnél alaposan át szoktam dörzsölni finoman szivaccsal, de ha utána olvasol biztos találsz te is valami hasznos tippet... kezelni amúgy nem nagyon lehet, de nekem már nagyon sokat halványodott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!