Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Így hogyan szolizzak? (bővebbe...

Így hogyan szolizzak? (bővebben lent. )

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Az a gondom, hogy mivel sokat vagyok kint mivel sportolok, barnulok rendesen, csak a ruhám alatt tiszta fehér vagyok... néha kifekszem napozni, ma is voltam, de nem segít.. az arcom,nyakam,alkarom(felül) barna, de mindenhol máshol fehér vagyok.. ezért szeretnék menni szoláriumba (max júniusban néha), hogy barnább legyek mindenhol.. csak ugye akkor meg az a baj, hogy a most barna testrészeim, tovább barnulnak, és az úgy elég hülyén nézz ki, hogy barna, és még barnább... szóval ezt hogyan tudnám megoldani, hogy egyenletesen barnuljak?

Előre is köszi!

17/F

2011. máj. 26. 20:49
 1/4 anonim válasza:
100%

Én krémeket javasolok. Esetleg a már barna részedet bekenheted naptejjel, hátha akkor nem barnul ott intenzíven. Vagy a fehér részedre barnítót. Különböző barnítókat tudsz venni a szolisnál. De előtte mindenképp tájékozódj, mert nem minden krémet használhatsz szoláriumban.

Pl: testápolót nem

Lehet, hogy 100%-ra nem lesz ugyanolyan árnyalat, de érdemes próbálkozni ;)

2011. máj. 26. 21:02
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Szia! ha még érdekel a dolog, nekem ugy volt, hogy napoztam kinnt bikiniben és ugye maradtak "háromszögek":):):) és amikor mentem szolizni nem egy két alkalom után, hanem párszor azok a részek, amik fehéren maradtak lebarnulnak ugyanolyan szinüre mint oűpl a hsam vagy a lábaim, hátam.. szinte teljesen egy szinben voltam anélkül, hogy kenytem volna magam vagy letakartam volna..remélem segithettem nekem ez igy bejött:)
2011. máj. 27. 09:13
 3/4 A kérdező kommentje:
Köszi szépen a válaszokat! :) Megpróbálom elsőre simán, olyan 3-4 hétig aztán, ha nem jön be, akkor a naptejeset próbálom, még egyszer köszi a válaszokat! :)
2011. máj. 27. 16:31
 4/4 Frey Marci válasza:
én festéket ajánlok XD
2011. jún. 11. 22:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!