Így hogyan szolizzak? (bővebben lent. )
Sziasztok!
Az a gondom, hogy mivel sokat vagyok kint mivel sportolok, barnulok rendesen, csak a ruhám alatt tiszta fehér vagyok... néha kifekszem napozni, ma is voltam, de nem segít.. az arcom,nyakam,alkarom(felül) barna, de mindenhol máshol fehér vagyok.. ezért szeretnék menni szoláriumba (max júniusban néha), hogy barnább legyek mindenhol.. csak ugye akkor meg az a baj, hogy a most barna testrészeim, tovább barnulnak, és az úgy elég hülyén nézz ki, hogy barna, és még barnább... szóval ezt hogyan tudnám megoldani, hogy egyenletesen barnuljak?
Előre is köszi!
17/F
Én krémeket javasolok. Esetleg a már barna részedet bekenheted naptejjel, hátha akkor nem barnul ott intenzíven. Vagy a fehér részedre barnítót. Különböző barnítókat tudsz venni a szolisnál. De előtte mindenképp tájékozódj, mert nem minden krémet használhatsz szoláriumban.
Pl: testápolót nem
Lehet, hogy 100%-ra nem lesz ugyanolyan árnyalat, de érdemes próbálkozni ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!