Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Milyen sminkem és hajam...

Milyen sminkem és hajam legyen tablóképen?

Figyelt kérdés
Középhosszú barna hajam van zöld szemem és szemüvegem van. Tudtok valami jót ajánlani?

2013. febr. 1. 06:22
 1/2 anonim ***** válasza:

Először is azt döntsd el, hogy milyen tablóképet szeretnél. Van, aki fodrászhoz, sminkeshez megy előtte és szinte egy teljesen más lány áll a fotós elé, mint aki egyébként a mindennapokban.

Nekem jobban tetszenek azok a tablóképek, ahol a lány megmarad önmagának. Persze ettől lehet egy különlegesebb frizurája, nem olyan, amit a mindennapokban is hord, vagy egy szexibb sminkje.

Én a hétköznapokban elég 'egyszerű' vagyok, középhosszú egyenes hajam általában kiengedve hordom, a sminkem is nagyon egyszerű (korrektor, spirál, tus).

Én olyan tablóképet szerettem volna, amin tényleg én vagyok, hogyha odaadom a családtagjaimnak, barátaimnak tényleg engem lássanak viszont a képen és évek múlva, ha előveszem, én is a mostani önmagamat lássam.

Barátnőm sminkelt ki, egy gyönyörű füstös barna sminket készített nekem. Mindenki megdicsérte a sminkem, jól is állt. Viszont tőlem ez távol áll, ritkán sminkelem ki magam annyira, így hát egyszerű hajra szavaztam és csak szimplán kivasaltam, szépen átfésültem, beállítottam és lakkoztam. :)

Ha jól áll, szerintem egy laza hullámos haj nagyon szép tud lenni, bár tény, hogy szinte minden lány hullámos hajjal áll a fotós elé tablófotózáskor. Én ezért sem választottam ezt. :) Viszont 1-2 trükkel különlegessé teheted, pl. egy szép hajpánttal, vagy kis díszes csattal elcsatolsz 1-2 tincset, így az arcod is jobban érvényesül.

2013. febr. 1. 06:54
 2/2 anonim ***** válasza:
Teljesen egyetértek az előző válaszolóval. Jól leírta. Lényeg, hogy ne légy ilyen műszerű, hanem maradj természetesen szép :)
2013. febr. 1. 07:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!