Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Lehetséges hogy valaki ennyire...

Lehetséges hogy valaki ennyire szőrös legyen?! (kép! )

Figyelt kérdés
[link]
2009. szept. 1. 17:21
 1/7 anonim ***** válasza:
nem tudom, de ááááááááá! ez undorítóó
2009. szept. 1. 17:23
 2/7 anonim ***** válasza:
92%

Biztos nem mert akkor máshol is szörösebb lenne...

Sztem.

2009. szept. 1. 17:27
 3/7 anonim ***** válasza:
93%
Photoshop!
2009. szept. 1. 17:30
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
van egy betegség, az a neve, hogy hirsutismus. azok ilyen szőrösek. de ez inkább photoshop. azért a hónaljban nem hiszem, hogy bárkinek nő így.
2009. szept. 1. 17:30
 5/7 anonim ***** válasza:
53%
Létezik, miért ne létezhetne? Ismertem olyat is, akinek csak a karján volt fekete és dús szőrzet és midenhol máshol szőke nem is látható pihés volt szóval szőrtelen. Meg olyat is, akienk csak az arca volt szőrös (bajusz, szakáll) és amúgy lány volt az illető és Neki is csak az arca volt olyan.
2009. szept. 1. 17:42
 6/7 anonim ***** válasza:
egy kis photoshop segítségével biztos!
2009. szept. 1. 17:50
 7/7 anonim ***** válasza:
Szerintem sem létezik ilyen Akik szőrösebbek az átlagnál még azoknak sincs ilyen szőrük.
2009. szept. 1. 19:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!