Borotvált vagy szőrös hónalj legyen? A szőrös az gáz?
egyénenként változó.kinek hogy tetszik.
Ha zavar vágd rövidre,ha úgy se jó borotváld le.
Valaki gáznak találja, valaki nem.
Ha a társaságodben a többieknek le van borotválva, akkor nagyobb a valószínűsége, hogy gáznak találják majd, hogy neked van. Ha a társaság többi tagja is meghagyja, akkor te sem tűnsz majd ki szőrös hónaljjal.
A lányok közül is sokan vannak, akiket nem zavar a szőr, keress olyat, aki elfogad így.
Ha pedig téged zavar, akkor szedd le. Meglátod, hogy bejön-e neked csupaszon. Ha nem, akkor egyszerűen hagyod visszanőni.
Az én barátomnak csupasz a hónalja, ezért én arra szavazok! :)
lehet, h maradi vagyok, de nekem a szőrös az sokkal férfiasabb :$
17/L
Szerintem gáz ha nyáron felemeled a kezed pl és kilóg a nagy hónaljkutya, az osztályomból szinte mindenki borotválja. Én is
16/f
szerintem b*zis egy borotvált pasi!
bocs, de ez a véleményem.
Szerintem borotváld.
Rengeteg fiú/férfi borotválja, nem nézik ettől melegnek. Ez baromság.
Ha gondolod néha meghagyhatod picit, pár napra olyan "borostásra". Akkor mégsem annyira csupasz, de nem is lóg ki a szőr.
De szerintem borotválhatod, 2 perc alatt megvan zuhanyozáskor, és könnyebb befújni magad pl. dezodorral is.
Sokan azt mondják, nem férfias... de szerintem nem ettől lesz valaki férfias, vagy nőies vagy bármi. Ráadásul 15 évesen nem nézhetsz ki 30as érett férfinek ;) nyugodtan borotválhatod, nem lesz se ciki, se gáz.
Ha nem borotválod, és már kilóg a szőr, az elég csúnya tud lenni, és a lányoknak sem jön be.
Én is borotválom, és semmi gond nincs, percek alatt megvan és sokkal jobb. Fontos, hogy jó borotvát használj.
Eleinte krémezheted is utána, ha szükségét érzed.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!