A frissen borotvált fürdőruha vonalra kenhetek baba olajat?
Figyelt kérdés
ezt azért gondoltam,mert a hónaljamon(gyantázni,epilálni és borotválni is szoktam,mindig amelyikre időm van)koszmó szerü,kicsit barnásabb száraz folt let.kb 3cm az egész.és azt vatta pamacsra öntött baba olajjal dörzdizem 2 este és teljesen lejött. és most lent is pont a hajlatban van mind2 oldalon. csak len könnyen begyulladnak nekem a szörtüszőim. atolmég bekenhetem?2011. aug. 6. 23:37
1/1 anonim válasza:
Nekem is mindig begyulladnak a bugyi meg még ki is dörzsöli :( Én sima testápolót szoktam rákenni. De szerintem próbáld nyugodtan az olajat, biztos nem lesz tőle semmi bajod :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!