Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Mit csináljak hogy ne legyen...

Mit csináljak hogy ne legyen szőrös a hasam?

Figyelt kérdés
lány vagyok és nagyon szőrös a hasam. szemöldökcsipesszel suedegetem de ezzel csak egy részt tudok megritkítani és a többit nem merem kiszedni vele nehogy megerősödjön ott is.a szőkító krém mennyire hatásos?hol lehet jó minőségűt beszerezni és mennyiért?
2009. jan. 27. 20:32
 1/7 anonim ***** válasza:
hát én a köldök alatt szoktam szőrteleniteni de én a gyantát ajánlom.A krém szerintem nem hatásos de ez attól is függ hogy mennyire erős a szörzeted ha nem annyira akkor a krém is jó.
2009. jan. 27. 20:37
 2/7 anonim ***** válasza:
36%

Szia

Megértelek, nekem is nagyon szőrös a hasam. Még egy fekete csík is van rajta alul képzeld... meg úgy mindenhol sok-sok szőr.

Szerintem nem érdemes vele bajlódni, jobb elmenni orvoshoz, hátha a hormonok okozzák. Én is most készülök majd menni. Ha ott se tudnak segíteni, akkor én próbáltam az epilátort, de eléggé fájt és hosszadalmas, meg lehetetlenség is, mert nem tudom hol fejezzem be, mert nekem a derekam is szőrös hátul :D borotvával semmiképp se csináld.

Szőkítést, még nem próbáltam, de szerintem az egész elfogadható megoldás lehetne.

2009. jan. 27. 20:38
 3/7 A kérdező kommentje:
én csak a csíkot szedem de a csík körül is szőrös szal kb én se találom a végét:D és nem merem epilálni se meg semmi mert a borosta meg mégjobban idegesít :S először kipróbálom a szőkítőt aztán orvos
2009. jan. 27. 20:55
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Én évek óta gyantázom. Kezdetben kozmetikussal csináltattam, most már nekem is megy. Mivel eredetileg is fekete hajú vagyok, a szőrök is sötétek lennének, de a gyantázástól már alig nő, az is gyenge, világos. A fekete erős szálú szőrt szőkíteni? A szőr akkor is megmarad, látható, érezhető. A szőkítőkrémtől allergiás lehetsz, bepirosodhatsz. Én gyanta párti vagyok!
2009. jan. 28. 14:38
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Azt hittem, hogy csak nekem van ilyen problémám, de úgy tűnik, hogy akkor nem :) nekem az a gondom, hogy nem csak a köldököm alatt, hanem fölötte is van egy csík. és nem csak abban a csíkban pár szál, hanem körülötte is, és nagyon zavar. szőkítettem már, de a se szokkal jobb :S Eleinte úgy kiszőkítette, hogy még a bőröm is fehérebb volt azon a csíkon, aztán kikopott a bőrömről, de a szőr meglátszódott, csak nem volt olyan sötét színű :S Szóval nekem nemsokat segített.
2009. jan. 28. 21:22
 6/7 A kérdező kommentje:
a szőke szőr még minidg jobb mint a fekete:D am köszi a válaszokat
2009. jan. 28. 21:43
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
Én is sokat bajlódtam ezzel :S Csak mivel nekem vörös a hajam, ezért a szőrzetem is vörös és borzasztó főleg nyáron ha olyan felsőt veszek fel amiből kivan a hasam márpedig ezt sűrűn megteszem a köldök pc-m miatt még jobban odafigyelnek az emberek és ahogy vörös még úgy "aranylik" a nap fényében jujj... És akkor úgy döntöttem, hogy gyantázni fogom, azóta is ezt teszem méghozzá egyre ritkábban kell és egyre kevesebb szőr nő ki... Úgyhogy én mindenképp a gyantát ajánlom...:)
2009. jan. 29. 11:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!