Nincs szemöldököm, mit tegyek?
Figyelt kérdés
Kb a szemöldököm fele van csak meg.Azután meg már csak pár szál kandikál a vége felé .Nem tudom mit csináljak.Esetleg valahogy ki lehet növeszteni jobban azt a részt?2013. jan. 20. 21:30
1/12 anonim válasza:
Te szetted ki tovább magadnak?Vagy miért?
2/12 A kérdező kommentje:
Nem. Alapból ilyen :S talán majd idővel kinő,de már abban sem hiszek igazán:(( amúgy 14 éves vagyok
2013. jan. 20. 21:41
3/12 anonim válasza:
Menj el kozmetikushoz, ha ő sem tud segíteni, akkor egy orvoshoz...de ne légy szomorú, mert nem maradsz szemöldök nélkül!!:)
4/12 A kérdező kommentje:
Kozmetikusnál voltam...annyit mondott még sose látott ilyet hogy valakinek hiányos félig a szemöldöke...orvoshoz azért nem tudok menni szerintem mert anyám hülyeségnek tartja ezt a beparázást és csak annyit mondd rá fesd ki szemöldök ceruzával..Alapjába véve anyumnak is kevés a szemöldöke de neki legalább a teljes hossz megvan :(köszönöm azért a válaszod :)
2013. jan. 20. 21:59
5/12 anonim válasza:
szia!
Próbáld ki a ricinusolajat, pár használat után is láthatóvá válik az eredmény. Gyógyszertárban lehet kapni, pár száz forintért. :)
6/12 A kérdező kommentje:
Köszi a választ.:) Azzal kenem majdnem minden este de nagyon csekély a változás...:\
2013. jan. 20. 22:21
7/12 anonim válasza:
Látom hogy nem vonz a gondolat és meg is értem 14 évesen, de ha annyira zavar átmeneti megoldásnak nem próbálod ki a szemöldök ceruzát? :/
8/12 A kérdező kommentje:
De szoktam festeni sulira is..csak bosszantó hogy minden nap ezt kell csinálni mert hülyén néz ki :(
2013. jan. 20. 23:48
9/12 anonim válasza:
ha 14 éves koeodra nem nőtt ki akkor már nem fog hidd el. Ilyen a genetikád, el kell fogadnod.... vagy orvosi beavatkozással vagy festéssel tudod megoldani.
10/12 A kérdező kommentje:
okay :C köszönöm .
2013. jan. 21. 08:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!