A szemöldök festék szemöldök rajzolásra jó? Mármint ha nincs szemöldököm.
Figyelt kérdés
2009. júl. 16. 11:40
1/7 anonim válasza:
Ha a kozmetikus által felkent szemöldök festékre gondolsz, akkor az nem alkalmas rá. Mivel az szőr....és a szálak szívják be, oly módon működik, mint a hajfesték.
Ha egyéltalán nincs szemöldököd, szóba jöhet a kozmetikai tetoválás, vagy a minden napi szemöldök megrajzolása...ami macerás...de legalább nem fájdalmas, és nincsenek komplikációk.
2/7 A kérdező kommentje:
én vettem egyet a drogériába.. hidrogén kell hozzá 3% os.. de most már igy nem merek neki kezdeni..
mostis rajzolom.. de kopik.. a tetko meg nekem most drága..:D
2009. júl. 16. 19:38
3/7 anonim válasza:
hát igen...hajfestékhez is hidrogén kell...mint mondtam, a szálak színét szívja ki, és a fasték többi összetevője szinezi be. ha a sima bőrödre kened fe, akkor szép fehér pöttyös lesz a bőröd 4 óráig a hinrogéntől, viszket, meg ilyesmi.de más eredmény nem lesz. nem ajánlom..tényleg
4/7 A kérdező kommentje:
megcsináltam :D ésnem marta egyáltalán és szép fekete lett olyan amilyet akartam :D
ajánlom a ceruza helyett..! :D
2009. júl. 18. 14:08
5/7 anonim válasza:
Így igaz ezt akartam mondani! nekem mindig szépen befogja a szemöldököm alatt a börömet is. Csak gondolom a bőrről hamarabb lekopik de sebaj inkább mint nap mint nap a csúnya ceruzával! Akinek meg kipirosodik az allergiás rá nekem sincs semmi bajom tőle. Se a hajfestéktől se a szemoldokfestéktől.
6/7 anonim válasza:
ilyen szemöldök festéket hol lehet venni meg hogy kell kérni?
7/7 A kérdező kommentje:
drogériákban lehet kapni.
szemöldök festékként kérd. és hidrogént kérj hozzá.
de neten is lehet rendelni. Profi Pil a neve.
2009. okt. 8. 19:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!