Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Lányok nektek milyen hosszú a...

Lányok nektek milyen hosszú a hajatok?

Figyelt kérdés
Mióta növesztitek? Nekem most a lapockámig ér de már nagyon várom, hogy megnőjön..szeretnék szép hosszú hajat:)Általában hogy hordjátok? Kort is légyszíves :)
2013. jan. 15. 17:20
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:

Combközépig ér, gyerekkorom óta növesztem. Idén év végére remélem megközelíti a térdig érőt. Szinte mindig kontyban hordom, egy pálcika kontytűvel feltűzve.

23L

2013. jan. 15. 18:28
 12/19 anonim ***** válasza:

Kb nagyarasznyi hosszú, oldalt ki van nyírva tarajba. Nem növesztem, tetszik a rövid frizura, sokkal jobban variálható. Általában oldalra fésülöm.

23/L

2013. jan. 15. 18:29
 13/19 anonim ***** válasza:
vállamig ér, de göndör szóval ha kivasalnám simán elérné a lapockámat. az előzőket(a legtöbbet) meg nagyon irigylem a gyönyörű hosszú hajaikért az enyém az istenért sem akar megnőni:D
2013. jan. 15. 18:53
 14/19 anonim ***** válasza:

A vállam alá körülbelül 10 centivel. Nem növesztem, nő magától, de körülbelül 3-4 éve nem vágattam rövidre, de persze így is gyakran vágok a végéből.

Legtöbbször kiengedve hordom, de szoktam kontyot viselni, vagy befonom.

Remélem, előbb-utóbb megnő jó hosszúra, mert utoljára 9 éves koromban volt nagyon hosszú hajam.

19L

2013. jan. 15. 19:00
 15/19 anonim ***** válasza:

Nekem kb derékig érő barna hullámos. Szinte mindig ki van bontva. Párás időben egész göndör, de sokszor ki is vasalom.

18L

2013. jan. 15. 19:16
 16/19 anonim ***** válasza:

2,5 éve növesztem, vállig ért, most már a derekam alá, és nagyon sokszor (kb 6-7x) volt belőle vágva 4-5 centi is, de szerencsére gyorsan nő (általában 2-2,5 cm/hó). Általában kiengedve hordom, nagyon szeretem.

20/L

2013. jan. 15. 19:52
 17/19 anonim ***** válasza:

Mell alá ér (fokozatos) de eredetileg a derekamig ért csak 2 napja voltunk fodrásznál :)

Hát vagy felcsatolom a fufrumat középre , simán kiengedve , kontbya 3 féle képen .. balerina konty , sima konty , és ugy hogy felfogom simán kontyba de a fufrum lógni hagyom , simán összefogva , két copfba fonva , oldalra fogva és általában kivasalom vagy hagyom göndören :DD

13/L

2013. jan. 15. 21:19
 18/19 anonim ***** válasza:

állítólag hátközépig, de nekem rövidebbnek tűnik. sokféleképp hordom... konty, lófarok, kiengedve, összecsatolva, bla bla. nem szoktam vasalni, olyan félhullámos, félegyenes, nekem tetszik :)

20L

2013. jan. 15. 21:52
 19/19 anonim válasza:
Nekem pár centi és a derekamig ér. Már majdnem egy éve növesztem folyamatosan :)
2014. júl. 21. 09:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!