Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Nektek milyen a hajatok?...

Nektek milyen a hajatok? Milyen színű? Ha fested, milyen színű eredetileg? Milyen hosszú? és milyen fazonú?

Figyelt kérdés
2012. jún. 4. 09:58
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:

Nekem középbarna színű, ez az eredeti hajszínem. Most kb. a vállamig ér, bubifrizura, félhosszú frufruval. Most növesztem, mert nagyon hullámos a hajam és nem tesz jót neki a sok vasalás, mert ez a fazon sima hajon jobban néz ki.

21/L

2012. jún. 4. 10:06
 2/12 anonim ***** válasza:
Nekem fekete.. de a valódi hajszínem sötétbarna.. már majdnem a derekamig ér, és már elkéne menni fodrászhoz, mert eléggé egybenőtt.. 18/L
2012. jún. 4. 10:08
 3/12 anonim ***** válasza:

Legvilágosabb hamvasszőke a hajszínem,vállig érő lépcsőzetes fazon. Festett mert eredeti hajszínem középbarna:)

De én az az ember vagyok akinek nem áll jól a természetes hajszíne:)

2012. jún. 4. 10:16
 4/12 anonim ***** válasza:
Nekem sötétbarna, egyenes, vékony szálú hajam van alapjáraton. Ha festetem, akkor szőke melírozást rakatok bele, de volt már teljesen fekete is. Amúgy fent és hátul hosszabb, oldalt rövidre vágott (hátul V-alak). 19/F
2012. jún. 4. 10:23
 5/12 anonim ***** válasza:
Eredetileg sötétbarna és szögegyenes. Festem kékes feketére, derekaimig ér, és fokozatosan van vágva az államtól kezdve :)
2012. jún. 4. 11:00
 6/12 anonim ***** válasza:
Nem festem, természetes szőkésbarna, majdnem derékig ér:)
2012. jún. 4. 11:22
 7/12 anonim ***** válasza:

Derékig érő, gesztenyebarnára festem, már hónapok óta nem volt, leakartam növeszteni, de befestem inkább megint, mert az eredeti seszínű világosbarna :S :D

Amúgy elől rövidebb, középen elválasztott, tépett.

2012. jún. 4. 12:41
 8/12 anonim ***** válasza:

Eredeti hajszínem sötétszőke.

Viszont kékesfeketére vagy sima feketére szoktam festetni. Most pl. kékesfeketére szoktam. Hátközépig érő, tehát hosszú és van frufrum is. Szögegyenes a hajam.

28/N

2012. jún. 4. 13:33
 9/12 anonim ***** válasza:
Középszőke (eredeti), kb. 50 cm hosszú, lépcsőzetesre van vágva. 18L
2012. jún. 4. 14:08
 10/12 anonim ***** válasza:
Eredetileg szögegyenes, festéstől behullámosodott, de könnyen vasalható. Sajnos most elég rövid, kicsivel a vállam alá ér. Kicsit tépett fazon, frufruval. Most világosbarna/sötétszőke. Eredeti hajszínem közép/sötétbarna.
2012. jún. 4. 15:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!