(Lányok) milyen hosszú a hajatok?
jajdejó végre valaki megkérdez a hajamról! ki szoktam kergetni az embereket a világból, ha elkezdek róla beszélni. :D Ekkora :
de majd mindig visszavágatom hogy sűrűsödjön, mert elég ritka... pár hónapja növesztem csak
sampon (szulfátmentes):
néha bánfi sampon is.
balzsamnak igazából ezt használom, bár elvileg ez ilyen 1 perces pakolás, de ugyanolyan a hatása :P :
mindennapos hajvégápoló:
ezen kívül még aloe verával szoktam bekenni hajmosáskor, és rajthagyni pár percet, elég hatásos :)
Derékig ér, frufru rész pedig áll alá. Most vágtam ilyenre pont, nagyon jó lett.
Bánfi sampont használok vagy egyéb gyógynövényest.
Kallos Latte pakolást használok balzsamként.
Hajszeszt hajhullás ellen minden nap teszek rá, mert nélküle nagyon gyengék a hajhagymáim.
45 cm hajam.
sauma sampont használok valami olajos félét...fejből nem tom meg hajvédő sprayt használok a Baleatol. De sajna Nagyon lassan nő a hajam: (
Nekem hátközépig ér.
WU2 samponnal mosom és nem használok rá semmi balzsamot.Azt vettem észre hogy a hajam sokkal selymesebb,és jobb állapotú amikor nem kenem rá ezeket a mű izéket.
Hajvasalóval hullámosítom is legalább heti 3X.Hővédőt használok hozzá.Nem látszik a hajamon a vasalás.Mint ha nem is vasalnám.Elég jól bírja.
127 cm, kereken 50 hüvelyk homloktól nézve. Egyenesen úgy combközépig ér, teljesen természetes göndör állapotában kicsit fenék alá.
Samponból szulfátmentes gyereksampont használok, Babylove-ot és Dulgont, balzsamból Wella Repairt és Moisture-t, emellett kókuszolajat, Gliss kur olajos szérumot, Avon szérumot, Pantene Aqua Light sprayt.
Tépett hajam van, a legrövidebb rész kb. a tarkómig, a leghosszabb kb. a lapockám aljáig ér. Nem tetszik, szóval növesztem. Egyenlőre nem vágatom le, mert szalagavatóm lesz. Viszont január körül lehet, hogy levágatom kb. vállig érősre és úgy szeretném majd megnöveszteni, hogy nagyjából egyforma hosszúságú legyen a hajam és úgy legyen ritkított. :)
Head&schoulders vagy baba sampont használok. A balzsamom most balea szőke hajra való, maximálisan elégedett vagyok vele, legközelebb is ilyet veszek. A pakolásom most gliss kur shea vajas, jó, jó, de nem dobtam tőle hátast. Előtte nagyon sokáig kallos placentás pakolást használtam, de már kezdte megszokni a hajam, ezért váltottam. Egyébként az én hajamon kb. ugyanolyan a hatása a két pakolásnak, viszont a kallos sokkal olcsóbb. Legközelebb megint ilyet veszek. Ezenkívül kallos kjmn hővédőt használok hajszárítás előtt (és ha vasalom, akkor előtte is). A hajvégápolóm balea antislips szérum, nagyon szeretem, mert könnyen felszívódik és nem kelt zsíros hatást. :)
Kb. akkora mint a 2. válaszolóé, csak nekem sötétbarna és dúsabb :)
Sampon az Avon argánolajas újabban, ha befestem akkor 2 hétig kifejezetten festett hajra Garnier sampont, vagy Elseve, általában minden féle sampon jó a hajamra, szerencsére nem törik, nem hullik és nagyon dús.
Szintén avonos hajvégápoló szérummot használok rá, mást nem igazán :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!