Lányok. Hosszu vagy rövid hajatok van?
Kb meddig ér? pár szót még mondanál róla?
neke göndör félhosszu és barná-szőkés, de nem nagyon szeretem, ritkán vasalom
17/L
ti is irjatok kort
15/L
Rövid, szőke, elöl 3 cm vel hosszabb, soha nem vasalom, mert sima...
kb. ennyi
Hosszú, sötétbarna-szinte már majdnem fekete, a hátam közepéig ér kb (talán egy kicsit már tovább is), kicsit hullámos, szoktam vasalni viszonylag gyakran, néha hullámosítom az oldalfrufru részénél; heat protector sprayt szoktam rá fújni, meg használok különböző hajápoló termékeket rá, hogy ne tegyem nagyon tönkre a hülye vasalással...
Viszont itt többen ajánlották a ricinus olajt, szerintem azt ki fogom próbálni.
(+ hallottam jót tesz a vazelin a hajvégeknek IS, egy tégely nem is drága :) [link]
Tudom nem teljesen ezt kérdezted, csak nagyon belejöttem már a végére, ne haragudj:))
18L
Kösözönöm mindnkinek!!!!
Igazából nekem a sötétbarna hosszu haj tetszik, ugyhogy most növesztem a festéssel meg várok addig, lehet csak szinezővel kipróbálom, hogy állna :))
5. válaszoló: örülök h leirtad ezeket is, ide tartozik! De a képet nem tudtam megnézni :SS
ja és én is használok ricinusolajt, hajnövesztésre/ápolásra, eddig 4x alkalmaztam, de nem annyira száraz mint előtte volt(vele együtt olivaolaj megy a hajvégekre, ez még jobban bejött nekem)
Ha még valamit akarnál kérdezni evvel a témával, segitek :)))
70 centis gesztenyebarnánál kicsit sötétebb, kócos-hullámos, tömött frufrus. néha kivasalom.
17/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!