Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Lányok. Hosszu vagy rövid...

Lányok. Hosszu vagy rövid hajatok van?

Figyelt kérdés

Kb meddig ér? pár szót még mondanál róla?

neke göndör félhosszu és barná-szőkés, de nem nagyon szeretem, ritkán vasalom

17/L

ti is irjatok kort

2012. máj. 17. 15:21
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
Hosszú, hátközépig érő, sötétbarna hajam van. Néha vasalom, néha hullámosítom... meg is viseli, jövő héten le kell vágatnom belőle vagy 10 cm-t, annyira széttöredezett.
2012. máj. 17. 15:23
 2/21 anonim ***** válasza:
mell fölé ér picit. fekete, viszonylag egyenes, néha behullámosítom (nem hajsütővel), vasalni egyáltalán nem vasalom, mert évekkel ezelőtt tönkrement tőle. de most újra egészséges, és nincsen töredezett hajszálam :)
2012. máj. 17. 15:25
 3/21 anonim ***** válasza:
ja és 19l
2012. máj. 17. 15:25
 4/21 anonim ***** válasza:

15/L

Rövid, szőke, elöl 3 cm vel hosszabb, soha nem vasalom, mert sima...

kb. ennyi

2012. máj. 17. 15:28
 5/21 anonim ***** válasza:

Hosszú, sötétbarna-szinte már majdnem fekete, a hátam közepéig ér kb (talán egy kicsit már tovább is), kicsit hullámos, szoktam vasalni viszonylag gyakran, néha hullámosítom az oldalfrufru részénél; heat protector sprayt szoktam rá fújni, meg használok különböző hajápoló termékeket rá, hogy ne tegyem nagyon tönkre a hülye vasalással...

Viszont itt többen ajánlották a ricinus olajt, szerintem azt ki fogom próbálni.

(+ hallottam jót tesz a vazelin a hajvégeknek IS, egy tégely nem is drága :) [link]

Tudom nem teljesen ezt kérdezted, csak nagyon belejöttem már a végére, ne haragudj:))

18L

2012. máj. 17. 15:32
 6/21 A kérdező kommentje:

Kösözönöm mindnkinek!!!!

Igazából nekem a sötétbarna hosszu haj tetszik, ugyhogy most növesztem a festéssel meg várok addig, lehet csak szinezővel kipróbálom, hogy állna :))

5. válaszoló: örülök h leirtad ezeket is, ide tartozik! De a képet nem tudtam megnézni :SS

2012. máj. 17. 15:37
 7/21 A kérdező kommentje:

ja és én is használok ricinusolajt, hajnövesztésre/ápolásra, eddig 4x alkalmaztam, de nem annyira száraz mint előtte volt(vele együtt olivaolaj megy a hajvégekre, ez még jobban bejött nekem)

Ha még valamit akarnál kérdezni evvel a témával, segitek :)))

2012. máj. 17. 15:39
 8/21 anonim ***** válasza:
félhosszú, egyenes fekete hajam van. olyan ami a rihannának volt az umbrella klipjében.
2012. máj. 17. 15:42
 9/21 anonim ***** válasza:
Derékig érő fekete (festett). Alapból egyenes, havonta pár alkalommal vasalom, ha szükséges. 4 naponta reggelenként szoktam mosni, és használok balzsamot is, és néha pakolást. Ha száraznak találom a végét, akkor egy kevés ápoló olajat teszek rá.
2012. máj. 17. 15:48
 10/21 anonim ***** válasza:

70 centis gesztenyebarnánál kicsit sötétebb, kócos-hullámos, tömött frufrus. néha kivasalom.

17/L

2012. máj. 17. 16:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!