Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Lányok. Hosszu vagy rövid...

Lányok. Hosszu vagy rövid hajatok van?

Figyelt kérdés

Kb meddig ér? pár szót még mondanál róla?

neke göndör félhosszu és barná-szőkés, de nem nagyon szeretem, ritkán vasalom

17/L

ti is irjatok kort

2012. máj. 17. 15:21
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:

Hátközép alá érő, oldalfrufru-s, néha egyenes, néha hullámos, néha sötétszőke, néha világosbarna (mikor milyen kedve van a hajamnak :) ), természetes színű. Vékony szálú, de cserébe olyan puha, mint a babahaj, nagyon szeretem :)

20/L

2012. máj. 17. 16:12
 12/21 anonim ***** válasza:

Combig érő, fenék alatt ér kb. 10 centivel amikor hullámos. Mosás után göndör, főleg az alja nagy rugókba beáll. Utána mindig feltekerem vagy befonom, mert hullámosan jobban tetszik. A színe sötétbarna, szinte fekete, nincs festve, pedig sokan azt hiszik, merthogy olyan sötét meg fényes. :D A bőröm nagyon fehér, ezért echte Hófehérke-típus vagyok vele. Ja és nagyon vastag, dús is.

22/L

2012. máj. 17. 17:18
 13/21 anonim ***** válasza:

rövid, egyenes, barna

17/L

2012. máj. 17. 17:21
 14/21 anonim ***** válasza:

egy kicsit mell fölé érő, világosbarna, dús, vastagszálú hajam van, szeretném ha még hosszabb lenne,viszont festeni semmiképp. Nem szoktam vasalni, mert alapból egyenes, néha begöndörítem vasalóval

15/L

2012. máj. 17. 17:28
 15/21 anonim ***** válasza:
Hosszú természetes egészséges világosbarna haj. Viszonylag egyenes de van egyfajta esése. Nem szoktam vele semmit csinálni szeretem úgy ahogy van. Nagyritkán kivasalom vagy begöndörítem.
2012. máj. 17. 17:34
 16/21 anonim válasza:

Vállig érő tépett barna haj, oldal frufru, eléggé hullámos, amit nem szeretek benne, ezért vasalom. Festeni szeretném majd, de azt a szüleim csak ha 18 leszek, akkor engedik.

16/L

2012. máj. 17. 18:25
 17/21 A kérdező kommentje:

Nagyon köszönöm!!!! :)

Jöhetnek még !! :)

2012. máj. 17. 19:40
 18/21 anonim ***** válasza:

Világos barna, egyenes, derékig érő hajam van.

Nem teszem ki semmilyen kárnak. Nagyon vigyázok rá, már 2 éve növesztem. Célom a csípőig érő hossz.

20/L

2012. máj. 17. 20:31
 19/21 anonim ***** válasza:

20/L

Fenékig érő, sűrű, barna, hullámos hajam van. Mondjuk nagyon ritkán engedem ki, de mikor egyszer kibontott hajjal sétáltam a samponok között egy áruházban, egy lány tőlem kért tanácsot, hogy milyet vegyen :) Vicces volt, mert én egyáltalán nem figyelek arra, hogy mivel mosom, mindig azt használom, ami éppen van otthon.

2012. máj. 17. 21:02
 20/21 anonim ***** válasza:

Rövid. Pár hónapja bekattantam, és levágattam a (szintén nem túl hosszú) hajamat, két nap alatt megbántam, úgyhogy most növesztem vissza. Ilyen volt/lesz:

[link] Csak jobboldalon még kicsit hosszabb.

2012. máj. 17. 23:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!