Lányok. Hosszu vagy rövid hajatok van?
Kb meddig ér? pár szót még mondanál róla?
neke göndör félhosszu és barná-szőkés, de nem nagyon szeretem, ritkán vasalom
17/L
ti is irjatok kort
Hátközép alá érő, oldalfrufru-s, néha egyenes, néha hullámos, néha sötétszőke, néha világosbarna (mikor milyen kedve van a hajamnak :) ), természetes színű. Vékony szálú, de cserébe olyan puha, mint a babahaj, nagyon szeretem :)
20/L
Combig érő, fenék alatt ér kb. 10 centivel amikor hullámos. Mosás után göndör, főleg az alja nagy rugókba beáll. Utána mindig feltekerem vagy befonom, mert hullámosan jobban tetszik. A színe sötétbarna, szinte fekete, nincs festve, pedig sokan azt hiszik, merthogy olyan sötét meg fényes. :D A bőröm nagyon fehér, ezért echte Hófehérke-típus vagyok vele. Ja és nagyon vastag, dús is.
22/L
egy kicsit mell fölé érő, világosbarna, dús, vastagszálú hajam van, szeretném ha még hosszabb lenne,viszont festeni semmiképp. Nem szoktam vasalni, mert alapból egyenes, néha begöndörítem vasalóval
15/L
Vállig érő tépett barna haj, oldal frufru, eléggé hullámos, amit nem szeretek benne, ezért vasalom. Festeni szeretném majd, de azt a szüleim csak ha 18 leszek, akkor engedik.
16/L
Nagyon köszönöm!!!! :)
Jöhetnek még !! :)
Világos barna, egyenes, derékig érő hajam van.
Nem teszem ki semmilyen kárnak. Nagyon vigyázok rá, már 2 éve növesztem. Célom a csípőig érő hossz.
20/L
20/L
Fenékig érő, sűrű, barna, hullámos hajam van. Mondjuk nagyon ritkán engedem ki, de mikor egyszer kibontott hajjal sétáltam a samponok között egy áruházban, egy lány tőlem kért tanácsot, hogy milyet vegyen :) Vicces volt, mert én egyáltalán nem figyelek arra, hogy mivel mosom, mindig azt használom, ami éppen van otthon.
Rövid. Pár hónapja bekattantam, és levágattam a (szintén nem túl hosszú) hajamat, két nap alatt megbántam, úgyhogy most növesztem vissza. Ilyen volt/lesz:
[link] Csak jobboldalon még kicsit hosszabb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!