Hogyan lehet elhalványítani a hegeket rövid idő alatt?
first aid aloe vera gélt evgyél és napi 3x 4x masszírozd bele a bőrödbe, ezt kiegészítheted körömvirágos kenőccsel. a pattanásokra, mitesszerekre ne rakj körömvirágot, mert betömíti a pórusokat a zsríossága miatt. viszont az aloe vera gél azokra is kenghető, meg antiszeptikus, tehát megöli a bacikat, meg gyulladáscsokkentő, fájdlaomcsillapító. a másik, hogy sokat tartózkodj a levegőn, mert az oxigén felgyorsítja a sebek gyógyulását. a másik, amire figyelj, hogy sok-sok gyümölcsöt és zöldséget fogyassz, amely segíti leküzdeni a további pattanások megjelenését. emellett minden nap fogyassz 2 liter vizet, amely csapvíz, illetve szénsavmentes ásványvíz legyen. b-vitamin komplexet szedj, esetleg sörélesztőt, c-vitamin bevitelre figyelj, elmehetsz szaunázni is, az is jó a bőrnek. ha nagyon gennyesek a pattanások, akkor ajánlanám a kamillavizes borogatást, amely segíti leszárítani őket. a másik a radírozás!akár arcradírral is átdörzsölheted heti 2x. ez segít hámlasztani a hegeket, fotlokat. vigyél be A-vitamint is, egylé sok répát. nyersen is és főzve is. mivel az a-vitamin zsírban oldódó, ezért inkább a főttet javasolnám, de én nyersen is elég sokat elfogyasztok. kerüld a sok húst, a sok fehérjebevitelt! agykontrollt is tarthatsz. én hiszek benne! minden este nyugtasd meg magasd, hogy hamarosan újra szép lesz a bőröd, és szép leszel az esküvőn :) ha kérdésed van, nyugodtan írj nekem privit.
20l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!