Hogyan érik el, hogy a rövid hajuk dús legyen?
Figyelt kérdés
nekem ugyan hosszabb (mellig érő), fekete hajam van, de lelapuul a fejemre és vékonyszálú. viszont az összes lánynak, akinek rövid a haja (bubis) annak nagyon dús. vagy legalábbis annak tűnik. szerintetek kipróbáljam én is? plusz még annyi, hogy nem szögegyenes a hajam, hanem a vége kicsit göndörödik, és biztos zavarna, ha a rövid hajam alja begöndörödne. hajvasalóm pedig nincs, mert nem szeretném vasalni, mert évekkel ezelőtt tönkrevágta a hajamat. szerintetek?2012. máj. 4. 21:19
1/3 anonim válasza:
Nézd meg, szerintem nagyon jó :)
2/3 anonim válasza:
Lehet optikailag dúsítani. Jó vágással, hajhabbal. Ha ragaszkodsz a hosszú hajhoz, akkor hajmosás után hajtsd előre a fejedet, mélyen, úgy végezd a szárítást. Ez a módszer kissé megemeli a hajat, vagy még nyirkosan kösd lófarokba száradásig.
3/3 anonim válasza:
A dússág az egy adottság, csak optikailag tudsz rajta csalni, hajtőemeléssel például. Ez a got2b powderful sem rossz, bár nekem nagyon érdessé, szárazzá tette a hajam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!