Képtelen megnőni a hajam. Van valami megoldásotok rá?
Figyelt kérdés
Nem vasalom, de a vége mégis eltörik. Azt hallottam van valami olaj vagy ápolószer ami segít abban, hogy ne vékonyodjon el a vége. Ismertek ilyeneket? Nektek mi vállt be?2013. jan. 11. 15:34
1/4 anonim válasza:
Ricinus olaj. Patikaban lehet venni, par szaz forint, es nagyon jo! Hetente egyszer kell jol bedorzsolni a hajad, ratenni zacskot, torcsit, es abban aludni. Masnap megmosod 2x, es mar sokkal fenyesebb, puhabb lesz. 1-2 honap es no egy csomo baba haj, illetve erosodni is fog. Keress utana neten, errol altalaban jo a velemeny.
2/4 anonim válasza:
A ricinus nem jó, pont azért mert utána 2-3szor kell hajat mosni ami gyönyörűen tönkrevágja a hajat. De ha már olaj kell akkor jobb a kókuszolaj vagy argán olaj is.
Vegyél valami jó hajvégápolót meg Latte pakolást. Ezek tényleg segítenek.
3/4 anonim válasza:
Nekem is bevált a ricinus olaj pedig én utána 3x mostam meg, 2x sima kamillás samponnal s utána Syossel, és nagyon szép tőle, sokat nőtt, kevésbé töredezik, selymes és dúsabb a babahajak miatt. Szerintem egy próbát megér!
4/4 A kérdező kommentje:
Én próbáltam már a ricinust 2 hónapos kúrával de azon kívül, hogy el zsírosította a hajam nekem nem vállt be :( A latte pakolást azt használom, neki köszönhetem, hogy nem száraz a hajam :) Kivéve ugye a vége.. :(
2013. jan. 11. 16:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!