Ez lenne most a menő a fiatal lányok körében?
Ne is mondd...én is tökre ki vagyok bukva az ilyenektől!Semmi életcél, semmi gondolkozás, csak a világnak és az éppen aktuális trendnek megfelelni!szörnyű!!!
én még olyantól tudok kiakadni, mikor írják, hogy így nézek ki és mit vegyek föl, ezt vagy ezt, vagy szerintetek kövér vagyok, stb, és feltesznek egy csomó képet!!!abszolút értelmetlen dolgokra pazarolják az idejüket, és nincs saját egyéniségük, mert mindig cak másoknak akarnak megfelelni!
Kiakasztó!!!!!
Teljesen egyetértek veled! Én most megyek középiskolába, és ott is minimum a 3/4-e a sulinak ilyen lesz .. :S
Hál\'Istennek teljesen ellentéte vagyok az ilyen "köröknek" .. Ezek a tipikus plázabébik .. platinaszőkepóthajműkörömmagassarkúrózsaszínpinkrengetegpasi..
ésatöbbi. Sajnos ettől hiszik nagynak és menőnek magukat .. Pedig sokkal többet érnének vele hogyha leülnének és tanulnának, avagy néha elolvasnának 1 könyvet .. Oké, én sem vagyok se könyvmoly,se stréber .. Vannak barátaim, szoktunk találkozni, összejárni .. de ugyanakkor néhanapján szívesen veszek elő egy jó könyvet, s olvasgatok :) .. De az ilyen "selejtek" (elnézést a kifejezésért) csak arra tudnak választ adni h milyen akció van épp most a plázában, és melyik boltban látott egy klassz rucit .. ha pedig megkérdeznéd tőle h: heej,mit olvastál utoljára? .. arra csak azt tudná felelni h ennek a ruhaneműnek az árcetlijét .. de háát .. ilyen ez a mai világ .. legyél k*rva,drogozz,bassz be és menő leszel .. röhej!
15/L
Igen, most a hosszú haj megint divatba jött! Nekem is hosszú a hajam, bár nekem természetes és igazi:)
Én sem értem, hogy miért nem bírják kivárni, hogy megnőjön, főleg, hogy a póthaj nagyon káros, egy idő után el kezd hullani tőle a haj, mivel hirtelen "nő" a haj 20-30 cm-t és ez megterheli a hajhagymákat! Hát az is igaz, hogy a divatbabák közt sok a buta, de azért nem mindegyik!:)
Ez van...de majd rájönnek, hogy tönkreteszik a hajukat! Meg akinek csak a külső számít, az életét is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!