Igénytelen a lenőtt haj?
Figyelt kérdés
nem az ilyen 3 centis lenövésekre gondolok hanem ami már jóval több mondjuk barna a fülig onnantól meg vörös2013. jan. 4. 17:33
1/5 anonim válasza:
Hát szerintem nem igénytelen, simán csak nem szép látvány :/ nekem is most már szép lenövésem van lassan, át akarok térni a hennára, viszont legalább 3 hónapot várni kell előtte, ahhoz képest, hogy utoljára használtunk vegyi festéket.
3/5 anonim válasza:
Nekem nem tetszik. És pont emiatt az ombre festés sem, mert az is úgy néz ki, mint ha le lenne nőve. De ettől még nem igénytelen, csak szerintem nem túl szép.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!