Mit kezdjek a lenőtt hajammal? Segítség!
Fekete színezővel lett a hajam színezve a télen. azóta nem nyúltam hozzá.. a képen látható módon kopott ki, gondolom ez már csak lenőni fog továbbra. Szeretném valahogy leszedni. Az Oxy Reload nem sokat ért.
Esetleg szőkítőpor? Vagy valami más? Tanácstalan vagyok.
1. a színezőt a még sötétebb részre? vagy hogy gondolod?
2. hipó? ez komoly?
Hát ha a természetes hajszíned megakarod tartani, akkor barna hajszínezőket használj.
A szőke hajszínező, de még a legtöbb festék se tud mit kezdeni a festett (feketével). Mellesleg nagyon kéne vigyázni, hogy a lenőtt részre ne kerüljön, mert az egyből valami világos narancs lenne. De a sötétszőke jó ötlet.
Egy ismerősöm is barnára akart váltani feketéről és ő is úgy próbálta, hogy bernára festette folyamatosan. A fekete egyáltalán nem lett világosabb tőle, de a fodrász havonta vágott egy picit a végéből, így egy idő után eltűnt. Neki amúgy vállig érő haja van.
Szerintem te simán levágathatnád egyszerre, mert igaz, hogy tök jó hosszú a hajad, de a hatalmas lenövés miatt egyáltalán nem néz ki jól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!