Tudnátok valami ötletet adni, hogy mit kezdjek a hajammal? Valami extrát szeretnék bele, de nem szeretném, hogy túl feltűnő legyen.
A szemem színe kék, 20 éves vagyok. Természetes színe a hajamnak sötétbarna. Jelenleg világosbarna melírozott, egészen világos.
Nagyjából ilyesmi:
Ennél viszont hosszabb. Alapból a hajam hullámos, de néha alaposan begöndörödik a vége. Régen bántam, most már nem annyira. Néha vasalom, hajlok a tartós egyenesítés felé is.
Vidám vagyok, szeretem a színes dolgokat, de ugyanakkor a szolid, nőies dolgokat is. Inkább nőies vagyok, mint sportos.
A hajam hosszát nem szeretném elveszíteni, nem szeretnék bubifrizurát, és a sidecut sem jöhet szóba.
Tudnátok nekem segíteni? Szeretnék valami extrát a hajammal, hogy különleges legyen, és ne mindennapi. Bátran sötétíteném a hajamat, ha szükséges.
Nincs valakinek valami ötlet a tarsolyában? Vagy látott valahol valami képet? Én is kerestem egyébként, de nem találtam megfelelőt...
Köszönöm előre is! :)
20 L
Nekem az ombre stílus nagyon tetszik, nem tudom, hogy állsz vele. Szerintem nagyon jó, bár nem annyira egyedi, már egyre több embernek van.
Esetleg hajszínváltás? Mondjuk egész sötét vörösesbarna? :)
Az ombre alapjában véve nekem is tetszik, egy gond van vele, amit te is említettél: már nagyon sok embernek van ilyen, és én nem szeretnék közéjük tartozni. :)
Most azon gondolkozok, hogy vékonyabb színes tincseket tennék bele, bár tudom, hogy ez sem világújdonság, mondjuk három színt alulra, amik néha felvillannak, vagy mikor össze van kötve a hajam... Hm.. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!