2/10 anonim válasza:
Ez az új trend, de szerintem nem néz ki jól...
3/10 anonim válasza:
szerintem rohadt undorító.
Hogy lehet egy bazi nagy lenövés divat??
Legközelebb már azt hozzák be divatba ennyi erővel,hogy ne moss hajat,tök szépen csillog a zsírtól.
Eszem megáll.
4/10 anonim válasza:
Szerintem sem igénytelen. Az furcsa és szerintem ronda, hogy ha valakinek platina szőke szétszárított szénaboglya haja van és felül meg a sötét barna haja már lenőtt. Viszont, ami a képen van az most elég nagy divat lett.
6/10 anonim válasza:
Hát igénytelennek semmiképpen sem mondanám... nekem a frizura formája tetszik, csak a színe nem...
F
7/10 A kérdező kommentje:
jah a színe a lényeg, azt elfelejtettem ide írni
és az milyen ha világosabb barna de sötét lenövés ugyan így mint a képen?
mármnt a lenövés hosszából
2012. aug. 27. 20:22
8/10 anonim válasza:
Szerintem is marha igénytelen, még világos barna lenövéssel is. Bár látszik, hogy neki mintha direkt lenne ilyen haja, mert a lenövésnél van egy kis szőke melír, de akkor is. Felül kicsit több világos, alul kicsit több sötét melírral jól nézne ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!