Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Ki talalta ki azt hogy mosni...

Ki talalta ki azt hogy mosni kell a hajunkat?

Figyelt kérdés

Sokan Nem mossák és semmi bajuk. Honnan jnnek az ilyen dolgok hogy mossunk hajat? Az ősember a pocsojaban mosott vagy megázott vagy hogy alakult ez ki?

Én nem mosok egyébként és szép egészséges a hajam. Csak tudom nem ez az általánosan elfogadott.de a mi családunkban müködik

2013. jan. 3. 01:07
1 2 3 4 5 6 7
 21/62 A kérdező kommentje:
Régen falevellel töröltek ki lapulevellel vagy ujsagpapirral az is jo vagy nejlonzacsko
2013. jan. 3. 01:56
 22/62 anonim ***** válasza:
66%
Nem, nem, fürdeni is nagyon egészségtelen! Különösen a klórral mérgezett csapvízben! Az ősember is csak kristálytiszta hegyi forrás vizét locsolta magára. Ezt fogom tenni én is!
2013. jan. 3. 01:59
 23/62 anonim ***** válasza:
90%

Ha ennyire tartasz a fürdővized klórtartalmára ezt tudom figyelmedbe ajánlani:

[link]

2013. jan. 3. 02:01
 24/62 anonim ***** válasza:
82%
Kérlek ne moss hajat,ne moss fogat,ne fürödj,ne moss kezet,ne borotválkozz,ne sminkelj,ne használj krémeket,dezodort,parfümöt,ne figyelj oda az intim higiéniádra,legyél csak tetves,gombás,turós,nemibeteg,ne vágd a körmeid,ne vegyél mindennap tiszta ruhát/fehérneműt,ne használj betétet,tampont,ne járj suliba,ne olvass,ne nézz tv-t,ne netezz,ne halgass zenét stbstb. mert az ősemberek sem tették, te KAMU-NATURALISTA!
2013. jan. 3. 02:07
 25/62 anonim ***** válasza:
96%

#24, csak ironizáltam, de azért köszi! :) Legalább megtudtam, hogy ilyen csodakütyü is létezik. Bár olyan nagyon nem lepődtem meg azért.:D

Visszatérve a falevélre.. Ha meg már nagyon csiklandoznak a virgonc férgek, be kell kapni két cikk fokhagymát! Az bió, egyszerű és nagyszerű!

Ezt egyre jobban élvezem! :D

2013. jan. 3. 02:14
 26/62 anonim ***** válasza:
96%
Magyarázd el, kérdező, a hajtisztulás folyamatát. Tudományt akarok és tényeket. És magyarázatot arra, hogy miért csak a haj "öntisztul". A hónalj pl. miért nem?
2013. jan. 3. 02:21
 27/62 anonim válasza:
96%
Iszonyat büdös, meg korpás a hajam ha nem mosok hajat minden nap. Akármilyen gyógy-fas.zomsággal mosom, ezért ott a tusfürdő, meg a hajszesz. Egyébként nem tudom hogy tisztulhat a fejbőr meg magától, mivel az is izzad...
2013. jan. 3. 02:25
 28/62 anonim ***** válasza:
96%
De akkor az állatok miért tisztítják magukat? Modernizálódtak? Pedig ők még tényleg ösztönlények.
2013. jan. 3. 02:28
 29/62 anonim ***** válasza:
93%
Najó:D engem nem érdekel mosol e hajat. És tudom hogy a tetvek elvileg jobban szeretik az igényes hajat. DE kik viszik be a sulikba, és kik szoktak tetvesek lenni először? Nálunk általánosban volt tetűjárvány, és vajon kik voltak tetvesek? Azok akik nem mostak hajat, és nem is fürödtek. Általában ők lesznek először,és tőlük kapják el mások. Szerintem csak duma hogy a tiszta hajat szeretik. És azért terjesztették el, hogy ne legyen olyan egyértelmű, és a szegény kis koszos gyerekektől ne undorodjanak a többiek.
2013. jan. 3. 02:29
 30/62 anonim ***** válasza:
93%

Még mindig undorító vagy, és tényleg kezdenek unalmasak lenni a naponta feltett kérdéseid.

B.sszus ha neked úgy jó, akkor ne moss hajat! Nem fogsz itt megváltani senkit sem, nem hinném, hogy akárki is átmenne igénytelenbe...

Meg különben, ha nem is samponnal, akkor legalább házi szappannal vagy akármi bio izével moshatnál hajat...

2013. jan. 3. 02:30
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!