Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Ki talalta ki azt hogy mosni...

Ki talalta ki azt hogy mosni kell a hajunkat?

Figyelt kérdés

Sokan Nem mossák és semmi bajuk. Honnan jnnek az ilyen dolgok hogy mossunk hajat? Az ősember a pocsojaban mosott vagy megázott vagy hogy alakult ez ki?

Én nem mosok egyébként és szép egészséges a hajam. Csak tudom nem ez az általánosan elfogadott.de a mi családunkban müködik

2013. jan. 3. 01:07
1 2 3 4 5 6 7
 1/62 anonim ***** válasza:
96%

Azt, hogy hogyan alakult ki, azt nem tudom, de gyanítom nem volt mindenkinek olyan szép és egészséges haja hajmosás nélkül, ha elkezdtek sampont gyártani, és kialakult maga a hajmosás.

Az enyém nem lenne szép mosás nélkül, és a tisztaság érzetemnek kell is. Nem bírnék lemondani róla.Van akinek a foga is egészséges és tiszta, akkor is, ha nem mossa, ettől én még fogom, reggel is, este is.

2013. jan. 3. 01:09
 2/62 anonim ***** válasza:
93%
Már megint te?
2013. jan. 3. 01:12
 3/62 anonim ***** válasza:
92%
VALAKI TILTSA MÁR LE VÉGRE EZT AZ IGÉNYTELEN KRISZTUS ELŐTTI ŐSEMBERT, KÖNYÖRGÖM
2013. jan. 3. 01:15
 4/62 anonim ***** válasza:
98%
RENDBEN AKKOR KÖLTÖZZ AZ ERDŐBE CSAK NE IDEGESÍTS FEL MÁR MEGINT, SZIA
2013. jan. 3. 01:17
 5/62 anonim ***** válasza:
96%
Koszos lesz. és TETVES. ugyanúgy mint minden más a hajad is koszos lesz. igen a ősembernek is az volt. De mi nem ősemberek vagyunk. Valószínűleg ugyanúgy alakult ki mint a tisztálkodás. Tudod régen nem is fürödtek, ezért elkaptak egy csomó undorító betegséget. Elkezdtek fürödni, vizes lett a hajuk, és rájöttek hogy "Jééé a szép tiszta jóillatú haj egy egész király dolog"
2013. jan. 3. 01:17
 6/62 anonim ***** válasza:
46%
Jó azért hülyék ne legyünk, attól nem lesz tetves, hogy nem mossa:D
2013. jan. 3. 01:20
 7/62 anonim ***** válasza:
94%
És basszus a most nem azért de kik viszik be az iskolákba a tetveket? azok akik nem mosnak hajat. Tehát van bajuk, csak sza*rnak bele. Mi meg fürdünk, és hajat mosunk, és nem alakul ki tetűfészek a fejünkön, nem vagyunk büdösek. ÉS A HAJ NEM TISZTUL KI MAGÁTÓL! És amúgyis a haj tartja a legjobban a szagokat. Parfümöt is ezért fújják hajra. És ha elmész egy kocsmába, vagy akárhova a hajad veszi át legjobban a szagot. Amit persze te nem érzel, de mindenki már igen.
2013. jan. 3. 01:21
 8/62 anonim ***** válasza:
Jó attól önmagába tényleg nem. De mint az előbb írtam na:D
2013. jan. 3. 01:22
 9/62 A kérdező kommentje:
A kérésre válaszolhatok hogy hogyan alakult ki?? Jó lenne megtudni. Nekem szép a hajam gyorsan nő és öntisztul. Ez is valami marketingfogás a hajmosás hogy fogyaszd a vizet meg a sampont. Csak probaljatok ki milyen jo a hajnak ha nem mossatok, es tetves se vagyok kifejezetten szep hajzuhatagom van. Nehogy azt hidjetek hogy latni hogy nem mosom.
2013. jan. 3. 01:28
 10/62 anonim ***** válasza:
95%
Téved az az elképzelés, miszerint a tetvek az igénytelen hajtípusban telepszenek meg. A tetvek nagyon is szeretik az igényes, ápolt hajat. Én sajnos kis koromban nem egyszer voltam tetves és egy szintén igényes, hajat rendszeresen mosó kislánytól kaptam el.
2013. jan. 3. 01:30
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!