Télen mindig száraz a bőröm és húzódik. Milyen testápolót ajánlanátok?
Figyelt kérdés
2013. jan. 2. 20:31
1/8 anonim válasza:
Próbálgasd, hogy neked melyik jó, hisz nem egyforma a bőrünk.
Nekem a Baba vált be, a Dove bekenéskor nagyon jó,de másnapra nekem még szárazabb,hámló lett a bőröm. Ha a kezem, lábam nagyon kiszárad,akkor meg babaolajjal szoktam bekenni
2/8 anonim válasza:
Nekem is a baba vált be leginkább! Most kakaóvajasat használok és nagyon jó. Nekem extra száraz bőröm van, ami kipirosodásra, viszketésre, foltosodásra hajlamos (ekcémás voltam néhány éve és időnként visszatérhet). Ettől függetlenül nagyon bevált a baba, pedig tényleg érzékeny a bőröm. Ezt csak ajánlani tudom!
3/8 anonim válasza:
Nekem olyan száraz bőröm van, hogy ha egy sötét anyagot végig húzok rajta, akkor látszik hogy tele van rengeteg bőrdarabkával, szinte már pikkelyes a bőröm. Nekem a Nívea vált be, és a Hélia D, de csak akkor ha rendszeresen kenem magamat, legalább két naponta! Naponta is elbírná a bőröm, de utálom kenni magamat, olyan macerás.
4/8 anonim válasza:
A baba az tényleg nagyon jó, az arcom is nagyon száraz télen arra pedig garniert használok.
5/8 anonim válasza:
Nekem a sűrűbb krémek váltak be. Pl. Alverde Makadámdiós testvaj, Balea Cukorfalat testvaj (a tégelyes, bár nem olyan sűrű, mint egy igazi testvaj, de nagyon jól hidratál), és az Avon Planet Spa Narancsvirágost is szeretem. Az Alverdének több testvaja is van, mind nagyon jó egyébként, csak ezt emeltem ki, mert valamiért ez a kedvencem, de az összes nagyon jó, és natúrkozmetikum, ha neked fontosak az összetevők, akkor főleg ezt ajánlom.
6/8 anonim válasza:
olívaolaj az egyetlen, ami nekem tényleg hatásos, főként az arcomon
krémek közül a Helia-D, az Atrix és a Neutrogena egy olajos verziója szokott segíteni, de ezek is max. fél napig teszik elviselhetővé a kezemet (amennyiben nem mosok gagyi szappannal kezet, mert akkor rögtön vége a hatásnak)
7/8 anonim válasza:
Shea vaj.bár lassan szívódik be,ezért csak estére ajánlom,de hatásos,és természetes.
8/8 anonim válasza:
Ha ennyire rossz a helyzet, akkor akár babatestápolót is használhatsz. Én is néha "lenyúlom" a kislányom frezy testápolóját. :) Nagyon szeretem, hihetetlenül jól ápol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!