Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Hajfestés zsályával?

Hajfestés zsályával?

Figyelt kérdés

világos (szőkés barna) hajam van! ilyesmi: [link] viszont szeretném sötétíteni, hogy ilyen legyen: [link]

Hallottam, hogy a zsálya, fekete tea sötétíti a hajat! Tapasztalatok? Milyen lesz a végeredmény? előre is köszi!:))

2012. dec. 28. 16:20
 1/5 anonim ***** válasza:
Nem ismerem a zsályával történő hajfestést, de ennyit biztos nem fog sötétedni a hajad. A legjobban festő növény a henna. Indigóval keverve kaphatsz ilyen sötétebb barnát, de szerintem valamennyi vöröses fénye lesz.
2012. dec. 28. 18:51
 2/5 A kérdező kommentje:
csak az a gond, hogy amilyet ugye én szeretnék az nem vöröses hanem barna barna!!!:/ de festetni meg nem akarom, mert nem akarnám roncsolni a hajamat..
2012. dec. 29. 00:11
 3/5 anonim ***** válasza:
Nézz utána a henna és indigó keverékének! Lehet, hogy ki lehet keverni barna árnyalatra. Feketét biztos lehet vele csinálni, akkor barnát is lehet. Zsályával biztos, hogy nem fogod olyan barnára befesteni, mint amit fentebb linkeltél.
2012. dec. 29. 09:51
 4/5 A kérdező kommentje:
köszi!!!:)
2012. dec. 29. 10:05
 5/5 A kérdező kommentje:
És mit gondolsz/gondoltok a kimosható hajfestékekről? azzal meg lehetne csinálni?
2012. dec. 29. 10:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!