Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » A hajfestés mennyire teszi...

A hajfestés mennyire teszi tönkre a hajat?

Figyelt kérdés
Utoljára több mint 1 hónapja lett befestve a hajam. Semmi eredménye sem volt neki. Megyek a fodrászhoz és szeretném vele megcsináltatni. Elég szép a hajam, sötétbarna, fényes, sima, puha és vastag szálú és nem szeretném, hogy tönkre menjen. A hajfestés nagyon ártalmas vagy csak egy kicsit. És jobb ha fodrásszal csináltatom??? Ő úgy is megtudja csinálni, hogy ne ártson a hajamnak?
2012. dec. 28. 13:01
 1/4 anonim ***** válasza:

Pont ugyanilyen az én hajam is és nagyon megbántam amikor befestettem...

Ha nagyon szeretnéd, akkor próbáld ki (mindenképp fodrász csinálja) de ezek a hajfestékek egyáltalán nem tesznek jót a hajadnak... nekem teljesen kiszáradt tőle, eltöredezett, fénytelen volt, bármit kentem rá. Alig vártam, hogy lenőjön, addig is havonta járhattam fodrászhoz, hogy barna színezővel legalább enyhítsen rajta...

Most már eltelt azóta pár év, újra szép hosszú barna a hajam, de amíg nem kezdek el őszülni, addig 100%, hogy nem fog festék érni hozzá. :D

Ez az én tapasztalatom...

21L

2012. dec. 28. 15:27
 2/4 A kérdező kommentje:

Köszi:)

Hát én 16 éves vagyok és azért elégkorán kezdtem el festeni a hajam, és már nagyon bánom. Most se fogom befesteni. Inkább abból a pénzből veszek inkább hajpakolást meg ilyesmiket. Szeretném visszanyerni a régiformáját.

2012. dec. 28. 15:51
 3/4 anonim ***** válasza:
Szerintem jól döntöttél. :)
2012. dec. 28. 17:23
 4/4 anonim ***** válasza:

Szerintem is :-)

Ha időnként mégis festenéd a hajad, csakis olyan festéket válassz, amiben kevés a vegyszer, és több a természetes eredetű anyag! Például a hennától, hennás festékektől szép fényes, egészséges marad a haj.

Itthon 1-2 éve a Henna plus-t vettem gyógynövényboltokban (remélem, most is van, az volt a kedvencem), egy másik jó márka a Tints of Nature.

Vagy egyszerű henna, különböző színekben.

A legtöbb fodrász durva vegyszeres festéket használ.

2012. dec. 29. 13:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!