Nektek mikor lett először befestve a hajatok?
Figyelt kérdés
13 éves vagyok és beszeretném festetni a hajam.. szerintetek kellene még várnom?2012. dec. 28. 14:16
1/9 anonim válasza:
14 évesen lett, általános után, és melíroztattam, nem festettem.
2/9 anonim válasza:
13 voltam. Totál fekete lett az alap halvány barna hajam.
Otthon mit szólnak hozzá? Suliban nem baj? Ezek fontos kérdések.
3/9 A kérdező kommentje:
még nem tudják hogy beszeretném festetni először tippeket kérek:) lehet a suliba csak nem túl feltönőet:)
2012. dec. 28. 14:50
4/9 anonim válasza:
Asszem,15 éves voltam.Kékesfeketére volt befestve először.Azóta már voltam,szőke,fekete,vörös több árnyalata stb.Manapság meg már nem festem a hajam,mert rájöttem,h az eredeti áll a legjobban:)És milyen színűre szeretnéd befestetni?
5/9 anonim válasza:
18 és alig feltűnő melírt rakattam bele. nem azt mondom, hogy várj 18-ig, de pár évet még mindenképp érdemes lenne türelmesnek lenned szerintem.
6/9 A kérdező kommentje:
hát én barnára gondoltam mert szőkésbarna hajam van..
2012. dec. 28. 15:06
8/9 anonim válasza:
Én kb 16 voltam, vörösre festettem. Akkor tetsztett, de így utólag visszanézve...háát:D
Szerintem inkább melíroztass, ha mindenképp szeretnél változtatni.
9/9 anonim válasza:
12 voltam mikor szőke melírokat kaptam először csak 2 aztán még többet 2-3 évig utána vörös lettem és most barna 16vagyok egyébként , már megbántam a szőke melírokat de te tudod ha nem tetszeni a hajam színe valószínűleg megint befestetném ugyhogy hajrá :)!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!