Melyik a legjobb bio minőségű arckrém?
Normál hidratáló ill. ránctalanító is érdekel.
A lényeg, hogy nagyon jó minőségű legyen!
Húú, rengeteg van! Kérdés, hogy milyen árkategóriában keresel, mert az sem mindegy.
Csak egy pár márkát sorolok ami hirtelen eszembe jut:
Dr. Organic
Faith in Nature
Annamarie Borlind
Ilcsi
Neobio
Alverde
Terra Naturi
A drogériák és a bioboltok tele vannak ilyenekkel.
Kérdés, hogy elég a natúr vagy teljesen bio termék kell, illetve mennyiért, és meddig vagy hajlandó elmenni érte. A boltokban biztos tudnak segíteni.
A Faith in Nature-t használom és szerintem nagyon jó. Dr. Organicom is volt, azzal sem volt bajom. Terra Naturinak is van jó krémje, a kamillást nagyon szeretem. Az Alverde krémeket nem szeretem csak a sminkjeit, mert mindegyikbe alkoholt raknak és érzékeny rá a bőröm.
Jópárat kipróbáltam már, és az évek során sokat változott a bőröm is.
A legjobb, amivel eddig találkoztam, egy ASEA nevű ital, amit inni kell, és belülről újítja meg a sejteket. Külsőleg is használom, naponta párszor befújom vele az arcomat.
Kb. 2 hónapja használom, és most, 40 FÖLÖTT sokkal szebb a bőröm, mint bármikor volt! Az utóbbi néhány napban pedig szinte csak a szemem alá meg a számra kellett krémet kennem, annak ellenére, hogy tél van.
(Arról nem is szólva, hogy a hajam és a körmöm is csodaszépen nő és erősödik tőle).
Linket küldök üziben, ha valakit érdekel!
5-ös itt próbálja meg eladni a terméket.
Más kérdésnél is láttam már "reklámozni" ezt az ASEA-t. MLM gondolom, kell a veréb.
Persze ez is az ami mindenre jó, aranyértől a lábgombáig, korpa ellen, irtja a bolhát a kutyából és ételízesítőnek is használható. Sosem fogy el ha mindig tölt hozzá egy kis vizet.
Szupi lehet. Bizonyára minden pénzt megér ez is.
Igazatok van, valóban szép az ára! A minőségének megfelelő.
Ha összeszámolom, hogy mennyit költenék arc-, test- és hajápolásra és a körmömre ahhoz, hogy úgy nézzek ki, mint ettől az egyetlen terméktől, akkor azt hiszem, jobban jártam :-)
Nem is beszélve arról, hogy mennyit ér az, hogy segít pár egészségi problémán, amit évek óta próbálok kezelni.
Plusz, sokkal kevésbé macerás, mint sok kencével vacakolni, és mászkálni utánuk.
Ja: persze, hogy MLM, hiszen manapság egyre több cég (és egyre több vásárló!) ismeri fel, hogy mindenki így jár a legjobban. Nektek pl. mennyit fizet a DM vagy a Rossmann, amikor itt ajánlotok valamit, és valaki megveszi? :-)
Akkor az MLM-ről talán ennyit, kösz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!