Elhasznált petyhüdt, de miteszeres, tág pórusú zsíros bőrre melyik a legjobb arckrém?
Nem vagyok már fiatal, már megjelentek a ráncok. Viszont a bőröm nagyon miteszeres, tág pórusú. Használok tonikot, pórusösszehúzó lemosót, de mégsem látok hatást.
Ha alapozok, még akkor is látszanak a "lyukak" az arcomon. :(
Rászántam magam, hogy mostmár veszek valami jobb, minőségibb (drágább) arckrémet, remélve hogy használ. Mi lenne a legjobb márka? Délután tervezem hogy megyek a DM-be, addigra ki szeretném találni, kérni a tanácsotokat, ne ott toporogjak az arckrémek előtt egy órát :)
Tehát zsíros bőrre pórusösszehúzó arckrémet keresek, ami még a miteszereket is eltüntetni (csökkenti), de ha még egy kis ránctalanító hatása is lenne....:) Bár nem hiszem hogy van ilyen ...de hátha!
Köszönöm előre a válaszokat!!
A Vichy biztos nagyon jó lehet, de nekem sajna drága :(
Max 5.000 Ft-ig gondokodom.
Köszönöm! Akkor mondhatjuk hogy a Garnier a legjobb ilyen problémás bőrre?
Avonnal próbálkoztam, egy lotion van ilyen bőrre (mattító), picikét halványított a fénylő bőrömön, de a pólusok tágak, mitesszer, és ragya... :(
Mikor arcot tisztítok, pl. Anew arctisztító gél problémás bőrre, utána egy óráig még szép a bőröm. Utána megint fénylek mint egy karácsonyfa.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!