Tudnátok nekem tusfürdőt ajánlani?
Figyelt kérdés
Már sokfélét kipróbáltam, és eddig mindig kiszárította bőröm..főleg a derekamnál érzem ahogy húzódik a bőröm :/ volt már Avon-om; Babát azt ne is ajánljátok, mert attól meg kipattogok; most használok ilyen manna szappanokat meg hasonlókat, amik úgy nagyjából jók...csak nincs mindig időm a szappannal vacakolni és vmi folyékony kéne :)2012. dec. 27. 19:39
1/5 anonim válasza:
Sanex dermo protector-t próbáltad?
Persze van kisebb kiszerelésben is, csak példaként linkeltem. Ha próbáltad és nem vált be, akkor sorry. :)
2/5 anonim válasza:
A patikákban árult kozmetikumok drágák, de viszont jók. Ha nagyon száraz a bőröd én olajtusfürdőt ajánlok az Eucerintől, de a La Roche Posay Lipakar tusfürdője is nagyon jó száraz bőrre.
3/5 anonim válasza:
Nekem a Baba kakaóvajas vált be. Sajnos én is így vagyok, hogy szárad a bőröm majdnem mindegyiktől. De nekem ez bevált. Finom puha lesz tőle a bőröm. :)
4/5 anonim válasza:
Nézd meg ezt az oldalt,itt tudsz keresgélni és véleményeket olvasni: kremmania.hu
5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat! :)
2012. dec. 28. 15:17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!